Har bestämt mig

Publicerat: 2012-10-24 | 19:26:24 i

Jag har bestämt mig för att inte blogga nu på ett litet tag. Jag mår väldigt dåligt, har ingenting med Haley eller Filip att göra, det har med alla mediciner & mitt mående att göra! Jag ska va en stark mamma, jag ska ta mig upp ur denna fruktansvärda tiden som varit med den ena saker efter den andra & bli gamla Sara igen! Behöver alla mina nära & kära för att må bra just nu, behöver koncentrera mig på MIG ett tag & bli normal & frisk igen! Men Hey, jag kommer tillbaka, det kan jag lova! Vet inte om det kommer ta några dagar eller någon vecka, men jag kommer tillbaka & ni vet mina läsare, jag älskar att skriva till er och dela med mig till er, & era kommentarer koller rakt in i mitt hjärta <3


Njuren jobbar på

Publicerat: 2012-10-22 | 18:31:01 i

Nu jobbar njuren på för att få ut allt skit, ont gör det! Blöder som tusan och får använda gigantiska bindor, eller ja, kallar det hellre blöjor! Har varit på BVC idag med lilla Haley, farfar till Haley följde med, hatar att ta dom satans plågande sprutorna, jag började gråta! :( men nu är det också gjort, så nästa är när hon är ett år tror jag! Har även kunnat upp och plockat undan lite, fått hjälp av amanda också, skönt som tusan!

Nu ska jag ta en tablett och försöka vila mig lite, har ganska ont i njuren för tillfälligt, men snart är det över! <3

Här har ni bild på mina vackra gigantiska bindor som måste användas för tillfälligt, haha!


Home

Publicerat: 2012-10-22 | 04:28:34 i

Jag är hemma igen, insåg att det var ett th sedan jag uppdaterade bloggen! Det blev väldigt jobbigt på sjukhuset de sista dagarna så jag struntade i att skriva, mindes inte vad jag skrev ändå för jag hade värsta starka medicinerna i mig så.. Läskigt Som fan och ni tror mig säkert inte, men Jag minns inte ens vad jag pratat med vissa i telefon om, eller vad jag skrivit, efter jag fick injektionerna. På sjukhuset sa dem att det var väldigt stark medicin, & för mon kropp var det dunder kur, jag borde ha sommar på studs men det gjorde jag Inte, jag var envis! Skulle vara uppe, skulle skriva, skulle vara lycklig när jag väl kunde vara lycklig, när det inte gjorde ont mer.

Jag ska försöka natta om mitt lilla gryn nu, hon har precis ätit lite. Jobbigt att inte få bära henne, allt blir så svårt! Men jag har en hjälpreda ute på min soffa, henne kan jag pressentera imorgon! Hon aka hjälpa mig under dagen imorgon & resten av veckan är Filip hemma.


Blogg & bild

Publicerat: 2012-10-20 | 07:45:39 i

Jag vet inte varför men ni kanske har märkt att jag inte kan ladda upp bilder på mina inlägg :( jag som tagit foton nu, lite foton innan jag skulle bli opererad och det var sista gången jag höll Haley, sista gången jag fick känns hennes doft.
Jag är skit trött, får anfall efter anfall trots operation, dom skyller på exakt allt annat än vad det är, trängningar, pga operationsverktygen, pga att jag är underviktig, pga grus? Mens? Jaha, nej men jag sätter mig upp i sängen, jag svimmar för att jag är smal. Ska gå in på dass och svimmar på vägen för att jag inte satt tillräckligt länge på sängkanten först ( bara typ tio min ) det bara rinner blod ur mig men det är ju klart katetern eller tröngninarna i mina kärl. Ber om att få kissa, ÄR KISSIG som ett vrak men ingen har tålamod att vänta tills de små dropparna kommer ut, & fattar ni hit viktiga dem är för själva känslan i hela min kropp när jag går, sitter ligger, det är ofattbart. jag kan inte titta när jag läser med två ögon, jag är så borta med blicken att jag kan skriva om jag tittar med ett men inte med två. Kan inte läsa en helt vanlig solo tidning & tv:n gör mig SPYFÄRDIG & illamående.

Nu längtar jag efter min dotter och sambo? jag skulle fått varit hemma i förrgår men detta tog ännu längre läketid än dubbelt räknat. Nej måste sova kan inte skriva jag skriver sen när jag är pigg igen! Hejdå skitvärlden, hejdå för allt är mer än skit! Hejdå!


Haley

Publicerat: 2012-10-19 | 15:19:20 i Allmänt

Jag saknar mitt hjärta Haley som fan alltså, & idag när hon var vaken hade jag tyvärr fått ett så hemskt krampanfall att jag inte kunde ha henne utan var tvungen att fokusera på att andas och ta medicinerna så det skulle sluta. Men fick krafter av att se henne iallafall <3 Filip fick köra hem henne sen iallafall så nu är han hör hos mig själv istället, inte kul miljö på sjukhus med henne plus att här är andra patienter här som kanske inte orkar lyssna på barn när dom nyss blivit opererade. Men nu ska jag försöka sova en stund puss <3


Inga slangar kvar

Publicerat: 2012-10-19 | 14:48:54 i Allmänt

Roliga besked! Jag blev av med min kateter! Woho, gjorde ont i njurarna att kissa som fan och i kissen med.

Hade även en lång slang på insidan av kroppen som gick ifrån njurarna ner genom urinleden ut genom ironröret. Den slangen skulle dras ut på måndag, men de va fullbokat & då tänkte dom med wow, vi tar den nu lika bra. Stod på lappen klart & tydligt att man ska bedövas innuti hela urinleden och urin röret innan man drar ut slangen men det gjorde dem ju inte utan bara drog ut de och fy fan va ont det gjorde. Ca fem minuter efter får jag ett kramanfall & nya attacker! Fick lugnande mediciner så det blev lite bättre och sen sa dom kom Sara ska vi gå och äta. Varnade för att jag mår väldigt dåligt och känns som jag skulle tuppa av så en KÄRRING följde med mig ut och så skriker en patient hallå hallå hon svimmar. Fick syrgas och bår och transporteras bort igen.. Nu var jag tvungen att visa att jag kunde tömma blåsan igen så en annan tant tar mig runt armen, kom Sara ska jag hjälpa dig att kissa. HAHA kul! Jag sa sluta nu asså jag kan inte resa mig!!! Hon satte mig på kanten och då tuppade jag av igen, som jag sa! Fick en potta & kissar numera i liggande läge i sängen.

Filip är påväg & ska prata med läkaren privat & ge dom en blåsning nu, ah så pinsam men ja det behövs i Sveriges sjukvård! Ena läkaren Säger att jag inte får åka hem andra säger åk hem och ta permission. När jag Inte kan gå? Hmm.. Filip frågade min sjuksköterska varför som drog ut slangen som skulle sitta till på måndag och hennes svar var väldigt oroligt och typ ; "- assssåå jag vet inte, det frågade jag också mig själv faktiskt du får ta de med en läkare"

Blä blä blä är hungrig! Ska få en daim glass snart av Filip men först kissa potta sen sova en stund, sen glass! Poooosss


Nu skulle de ha fått tagit mina slangar

Publicerat: 2012-10-19 | 05:56:52 i Allmänt

Har slangar genom urinleden urin röret & upp i njurarna. Fruktansvärt ont och jag får kissa genom en påse. FY FAN för denna natten, har lidit som fan i helvetet alltså och nu klockan sex skulle de fått ta av mina påsar och slangar, men när vi tittar i påsarna som ska fyllas med urin är det blod, så nej, jag får inte ta av slangarna än!

Ja, annars inget nytt. Jag kan inte resa mig alls är liggandes på rygg och får smärtstillande, sprutor i benen, i magen, piller i gumpen. Jag är less på detta ni, jag vill hem! Jag vill kunna kissa & vara smärtfri! :( <3


Operation

Publicerat: 2012-10-18 | 09:36:02 i Allmänt

Om ca två timmar ligger jag på operationsbordet. Nu tror de sig ha hittat ett brock på min urinled som gör att alla stenarna har fastnat. De är inte säkra men de ska kolla ifall deras bilder säger sanningen under operationen. Ska också ta ut alla stenar förutom en som ligger i njuren och skvallpar, sen skulle förmodligen komma av sig själv såsmåning om när brocket är borta & de andra stenarna är borta. Nu ska jag vila mig en stund, Haley & Filip kommer också och hälsar på mig nu innan sen tror jag att pappa kommer efteråt. Ja, jag håller mina tummar & tår för jag hatar att bli sövd & skit, det är läskigt! Jag är nervös som fan i helvetet, inget man har kunnat förbereda sig inför precis och det känns lite så nervigt pang på! Trodde inte de skulle göra något denna gången heller ju som alla andra gånger. Men men, nu får vi hoppas på underverk & jag ska fråga ifall jag kan få mina stenar efter operationen :) <3


Saknaden

Publicerat: 2012-10-18 | 04:48:35 i Allmänt

När man är van att vara med lillan varenda dag, van att kunna gå på dass när man vill, man kan ligga med ljudet på på mobilen, ja alla sånna saker man tar för givet det finns inte här. Brukar vakna & ge lillan mat vid denna tiden, men nu är hon inte här, självklart vaknar jag ändå. Lätt att sova med tre andra, I SAMMA RUM, som låter som elefanter när dem snarkar? Nej! Jag var precis väldigt kissig, jo tack, ligger ju här med dropp & grejer. Jag drog bort gardinen jag har runt om mig, tar tag i Drop stången & börjar min "långa väg" mot toaletten. Hittar Inte den, hittar FAN inte den, och jag känner att paniken börjar närmre sig när jag gått igenom en helt nersläckt avdelning, sakta sakta med en Drop stång där hjulen nog smordes på 1900 talet senast..

Sjuksköterska kommer, " men Sara, ni har toalett precis innan man går ut från ert gemensamma rum" amen JAHA jo jag ser i mörkret klart, jag brukar ligga här så jag känner mig hemma? NEJ! "- så Sara gå du in sen igen och Sov, passa på att vila dig & få ledigt från din lilla dotter nu, du har ju Lyx att få ligga här" visst, hade jag kunnat spela in hade jag Gjort det, öronbedövande, kallt, känns som ett mentalsjukhus jag hamnat på! Aja, nu fick ni min förklaring iallafall, men jag ska inte klaga! Ha det fint, jag ska försöka somna om igen, yeah!


Sjukan

Publicerat: 2012-10-18 | 02:56:23 i Allmänt

Uppdatering från sjukan! Andra gången jag sitter på akuten bara idag, & nu har de bestämt sig för att lägga in mig med dropp osv. Imorgon får jag veta om dom tänker operera mig eller inte, isåfall blir det en akut operation inom det snaraste! Hoppas på det bästa nu!


Min vackra unge

Publicerat: 2012-10-16 | 21:27:47 i Allmänt

Finns ingen vackrare än du. Du lyser upp mina dagar & jag är så stolt att få vara mamma till dig.


:)

Publicerat: 2012-10-16 | 21:25:11 i Allmänt

Haft en fantastisk dag med Filip natti Moa och Melvin och Haley. Vi plaskade runt i vattnet & nu är vi alla trötta som aldrig förr!

Älskade prinsessa, du är så vacker. Du är det finaste jag någonsin skapar, finns inget finare, snällare, goare barn än du. Tänk att jag fått en så fin skatt, jag är så lycklig! Jag ser fram emot alla fina stunder vi ska ha tillsammans, och alla små framsteg du kommer göra på vägen. Kommer alltid hålla din hand min älskade dotter <3


Kusinvitamin

Publicerat: 2012-10-16 | 19:53:08 i Allmänt

Undervattensbilder på Haley & hennes kusin Melvin :)


You Can be the greatest

Publicerat: 2012-10-16 | 05:09:18 i Allmänt

Lillan fick just mat & somnade om igen med en Alvedon i kroppen. Fy fasen vad gnällig hon är, tror hon är sjuk! Kallsvettas & bara gormar! Hoppas hon är glad tjej imorgon. Ska decka nu hoj :)


God natt

Publicerat: 2012-10-15 | 22:44:23 i Allmänt

Nu ska vi sova :) lillan ligger i sitt eget rum, lyckades få henne att somna där inne så hoppas det fortsätter så. Vi hade en super trevlig dag hemma hos Filips syster, sen blev det hem och laga mini vårullar med nudlar, gott gott :)

Imorgon blir det bad & mys ska nog lämna in vagnen på service också :) fint ska de va, :) ha en fortsatt fin kväll. Här kommer en bild på kusinerna :)


RSS 2.0