Handla handla handla

Publicerat: 2013-02-23 | 09:31:49 i

Inför flytten är det tusen saker som ska inhandlas! Herre Gud färg,spackel, penslar och massa massa mer! Det ska inhandlas idag iallafall!

Ska försöka hinna med lite städning också, för på onsdag är det besiktning & på torsdag så smäller det! WIHO!


Ingen?

Publicerat: 2013-02-21 | 10:39:27 i

Sänker priset till 120 kr för denna fina säng mobil och inklusive stativ :) passa på!


Känns konstigt

Publicerat: 2013-02-19 | 19:58:16 i

Känna konstigt att Haley somnar så tidigt nu utan klydd & i egen säng när man vande sig vid Sundsvall & allt det klyddet! Får hålla henne vaken tills sju, kan ju inte lägga henne tidigare! Fast resultatet blir att jag får upp tidigare på morgnarna, inte lika kul men men så är det att vara mamma :)

Idag har vi tillbringat dagen på busfabriken i Malmö tillsammans med victoria! Så mysigt det var, verkligen! Haley är väldigt rädd av sig, försiktig och rädd så det tog ett tag innan hon vande sig vid sakerna där & kände sig trygg. En annan unge satt & kastade bollar i Huvudet på Haley, & han drog henne i håret och viftade med händerna i huvudet på henne, men hon blev inte ledsen, mest chockad! Mamman sa ju tillslut till sitt barn ( BRA FÖR JAG VA NÄRA BRISTNINGSGRÄNSEN DÄR ETT TAG )

En sak jag aldrig förstått mig på är följande! Om man vet att ens barn är bårdust och slåss & drar i håret och kastar saker, VARFÖR har man inte koll då? VARFÖR rättar man inte barnet och säger till på skarpen? Hade mitt barn gjort så hade jag sagt ALDRIG att vi åker hit igen om du beter dig så, & hade hon inte skärpt till sig hade jag ÅKT HEM! Det är pinsamt, att vi med tillbakadragna barn ska sitta och ha full koll för att någon annans unge kan slå ner ens egen? Eller kasta saker? Idiotiskt! Hatar bör mammor säger " ja han är lite dum mot andra barn, han brukar slåss & dra i håret " JAHA MEN SÄG TILL HONOM INTE MIG när vi sitter fint och leker? Åh!

Iallafall, vi käkade lite sen & sedan kom även Filip efter jobb! Han tog en super fin nalle till Haley på ett sånt spel & sedan lekte Haley med pappa i hopp borgen :) det uppskattades, INTE att åka kana ;) lite rädd va hon men gick över ganska fort :)

Nu blir det ansiktsmasker ( Filip har porisar i huvet ) så ska fixa till det;) och jag ska ha bågon hallon historia i mitt FACE ;) fråga mig inte.. Filip som gillar sånthär! Men ha en fortsatt trevlig dag för nu blir det mamma & pappa tid hör hemma :)


Busfabriken

Publicerat: 2013-02-18 | 20:00:13 i

Imorgon blir det busfabriken med lilla skrutten & victoria! Längtar redan, älskar verkligen Lekland :)


Min tusse

Publicerat: 2013-02-18 | 19:58:23 i

Tusse gjorde nummer två imorse själv på toan, & idag har hon kissat tre gånger själva :) så jävla duktig haha :) helt lycklig när hon klarar det, hon klappar med händerna & skrattar! Söta lilla troll <3


<3

Publicerat: 2013-02-18 | 19:56:17 i

Hhhhhmmmm.. Dina miner är helt i särklass för sig själv..


Ett framsteg

Publicerat: 2013-02-17 | 21:43:14 i

Du ör det finaste jag vet, <3


:)

Publicerat: 2013-02-17 | 21:41:03 i

Åh vilken chill dag! Började med att sova sova sova, behövdes verkligen! Jag sov ett tag sen sov jag Haley & Filip ihop krupna i 2,5 timmar i soffan. Efter det ville jag prova låta Haley kissa. Javisst, hon kissa direkt på toaletten! Hon klappade händerna efteråt & fick massor med beröm! Sen var vi ute & gick en lång runda i vagnen, & när vi kom hem ville jag prova igen! Satte henne på toan och efter ca 5 sekunder kissa hon IGEN! Så duktig! Haha skulle torka henne med papper och det kittlades som hon skrattade! Hon blir så glad när hon vet att hon gör bra saker! :-)

Ska inte börja såhär tidigt men ville bara testa, roligt att veta ifall hon blir lätt eller svår, hoppas det håller i sig nu bara tills hon ska börja på riktigt :) har en knäpp unge, hon gör det mesta bak vänt, kan inte krypa, men kan stå i flera sekunder, haha! Borde inte krypandes komma först? Jag tror inte hon kommer krypa, utan gå istället! Får se om magkänslan är rätt, haha :)


Newbie

Publicerat: 2013-02-17 | 10:15:55 i

Newbie kläder till flicka! Vita byxor rosa vit klänning & vit lila body, allt är jättefint skick! Allt för 100kr först till kvarn! Skickas eller hämtas :)


Todays!

Publicerat: 2013-02-16 | 20:34:22 i

Javisst, idag skulle vi passa lilla tilda, Filips syster! Dagen började med frulle tillsammans med hela familjen, sen åkte vi till vanningen & badade! Tanken var att vi efter det skulle handla en garderob men blev Aldrig så då vi inte var helt säkra på att vi ville ha just den!

Haley har varit lite tjurig idag för hon inte sovit på dagen, för vi badat osv.. Hon blir som sin mamma, riktigt sur när hon inte får tillräckligt med sömn.. Men men! Bilder ifrån badet idag då..


Bloppis!

Publicerat: 2013-02-15 | 13:38:07 i

Någon som vill köpa min säng mobil? Den är verkligen sååååå underbar! 199:- med stativ osv till! Kan skickas!

Ser den lite på bilden kan skicka fler bilder om ni är intresserade! Rosa / vit med kaniner på! Stativet ska passa till alla sängar!


<3

Publicerat: 2013-02-10 | 08:55:41 i

Vill inte sova om kvällarna! Det är såååå drygt! Antingen är det den ena annars är det den andra! Haley sover inte alls på kvällarna så hon tappar massor med timmars sömn som hon annars brukar få, och självklart resulterar det i massa skrik och gnäll på dagarna! Det är så drygt nu känns helt hopplöst bara!


<3

Publicerat: 2013-02-10 | 08:36:51 i

<3


<3

Publicerat: 2013-02-08 | 23:19:15 i

Glömt att uppdatera.. Haha! Får göra det imorgon för det har varit en jobbig kväll med en Envis unge som vägrar sova! Men nu så, lagom när Haley deckade efter några timmars jobb så vakna ju Anton, haha det är ett helskotta att vara sambos & ha två ungar ;) jaja nu ska man försöka decka efter dagens bravader :) stan för hela slanten :) imorgon blir det Lek land med de små, kanske de blir riktigt trötta och somnar lättare imorgon kväll istället då!

Nu känner man redan som man börjar sakna hem till fille pille bananen! Har aldrig varit så länge ifrån varandra, ganska sjukt ändå jag träffade ju honom igår? Haha och känns på ett sätt som en evighet sedan!?

Juste, valparna ska ni ju få se! :) hur gulliga som helst! & jag ska packa ner norpan, norpen, skorpan? Haha minns inte namnet men söt är den!!!!:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3505373/images/2013/pic_5115790c9606ee3619194e0c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3505373/images/2013/pic_5115790c9606ee3619194e0c.jpg" class="image">


På tåget

Publicerat: 2013-02-07 | 13:25:28 i

Haley har nu ÄBTLIGEN somnat. Hon hat varit vaken sen kvart över 4 inatt! Jäkla envisa unge! Det har gått hur bra som helst på resan. Anton sov på förra tåget och nu på detta sover Haley, perfektoooo! Känner i ögonen att det börjar dra, fy vad trött man är! Men inte så konstigt!

Vårt tåg var försenat till Stockholm så vi fick springa med vagnar väskor & ungar, tack snälla för folk som hjälper till. Första tåget var skit högt så typ omöjligt att få upp vagnen där. Detta tåget var bättre men det var som ett helt träningspass att lyfta in Skitet & samtidigt ha två ungar! Vi hade tur för det andra tåget mot Sundsvall var lite försenat pga städning så vi hann PRECIS med det! Cec höll på att få ett damp anfall i alla hissar & skit och det enda hon skrek var att vi kommer missa tåget. Men nej, vi hann ;)

Har precis ätit kycklingsallad med nötter, muuuums! Nej, nu ska jag ner & kissa, snart åkt i 7 timmar och en timme återstår. Sen blir det bussen till Cec mamma ännnnnntligen framme! Men, är stolt över mina barn, haha ja MINA barn, dom är så duktiga! Så fina tillsammans! Tänk att de sitter så fint på en så liten plats så länge, kunde inte gått bättre!


RSS 2.0