Stugan

Publicerat: 2012-07-31 | 23:36:58 i

Just nu ligger vi och nattar Haley, fjärde natten i stugan & imorgon blir det hem-färd! Dagen har gått ut på att shoppa och spelat minigolf! Fick mig en stor överraskning idag.. Filip hade köpt en sak av varje i newbie kollektionen, ni vet den jag älskar på kappahl? Gissa hur glad jag blev?! Eller ja, Haley blev glad ;) ska fota kläderna imorgon och lägga in, äntligen fungerar det att uppdatera! Tyvärr så går det inte att lägga in bilder, ska prova utan text bara bilder :) & tack till er som är positiva, jag blir glad! Lika glad som ledsen när vissa idioter stör sig på små-saker! Min blogg, jag tänker skriva vad jag tycker! Såg på solsidan, ersättning är som kvinnans Viagra, sååå sant! Hate it, men försöker amma så ofta jag kan ändå! Ersättning är grymt bra, att det finns alltså men hade hellre ammat på heltid om jag kunnat! Min åsikt, ge mig inte på fan för det! PUSSSSSSS! <3


Kommentar

Publicerat: 2012-07-31 | 17:48:08 i

Till kommentaren om amningen. Detta är min blogg, och vad jag tycker/tänker. Jag vet med amningen att det är ett känsligt område för många men låt bli att läsa min blogg om ni tror att ni ska se upp till mig eller behöva tycka som mig. Jag har ingen blogg för att tycka som alla andra utan för att uttrycka mig själv hur JAG tycker. Jag mår själv dåligt över att jag inte kan amma, därför är jag ärlig och skriver det? Sluta hänga upp er på smått skit, klicka bort från min blogg om ni inte tåler sanningen.


Fråga

Publicerat: 2012-07-26 | 23:21:51 i

Fick en fråga om när Haley är född, hon är född den 22 maj och var beräknad till den 23 :-)


Fråga

Publicerat: 2012-07-26 | 23:21:23 i

Fick en fråga om när Haley är född, hon är född den 22 maj och var beräknad till den 23 :-)


:)

Publicerat: 2012-07-26 | 23:21:06 i

Fick en fråga om när Haley är född, hon är född den 22 maj och var beräknad till den 23 :-)


:)

Publicerat: 2012-07-26 | 23:20:53 i

Fick en fråga om när Haley är född, hon är född den 22 maj och var beräknad till den 23 :-)


Fråga

Publicerat: 2012-07-26 | 06:16:02 i

Fråga om vilken metod jag använder mig av nått jag matar lillan :) jag har ammat sedan första stund & då hade jag överflöd med mjölk, pumpade nästan ihjäl mig och slängde ut. Nu börjar det bli mindre mjölk & räcker inte alltid för att mätta lillan helt, så då får hon tillägg också ;-) för er som inte är insatta, ersättning är mjölk fast sån man köper. Den innehåller inte lika mycket bra saker som bröstmjölken och inte det där "motstånds skyddet " därför försöker jag amma så mycket jag bara kan och så länge jag kan :-) vet jag att jag ska någonstans brukar jag låta det gå någon timme så brösten fylld upp till Max så vet jag skulle hon bli hungrig har jag mycket i brösten, så enkelt när det är rätt tempererat, bara sätta sig lite avskiljt & amma, man har det alltid med sig :-) har också alltid en nappflaska och ersättning med i skötväskan så klart ifall ifall :-)


Dåligt

Publicerat: 2012-07-26 | 05:57:02 i

Har varit i Spanien så därför jag inte kunnat uppdatera :) överraskade Filips föräldrar de visste inte att vi bokat samma dagar på samma hotell så det blev riktigt roligt :) hade en riktigt nice vecka, & flygresan dit & hem gick super! Hon sov hela vägen :) I Spanien låg hon i bara blöja på dagarna för det mesta, och som hon trivdes! Haley är så jäkla frusen av sig så detta passade utmärkt, hon bara låg & njöt hela tiden :) på kvällarna blev det lite svalare och då blev det tunna klänningar osv :) Vi hade riktigt mysigt & roligt och Haley sov nästan hela tiden haha men lite av Spanien fick hon se se få timmarna hon var vaken :-) Jag ska uppdatera med bilder fast de har vi på vår iPad så får lägga in dem senare.


Massage

Publicerat: 2012-07-16 | 03:16:34 i

Fy fan! Min älskling har sovit precis HELA dagen och trodde aldrig jag skulle få henne att sova inatt men jodå! Uppe och ammar nu, men alltså lillan sprattlar värre än värst! Hon har nog ont i magen som fan eftersom hon inte bajsat på en hel dag :( försöker massera magen på henne osv men inget hjälper :/ hoppas pluttan kommer ut snart så mon flicka får ro <3


Grill

Publicerat: 2012-07-15 | 13:47:38 i

Idag blir det grillfest hos mammsen med hela tjocka familjen från mammas sida :) kul! Har saknat min mormor mycket, & hon ska också komma, ska bli mysigt som attan! Det var längesen hon såg Haley & morfar har aldrig träffat henne, så det ska bli kul :-) Såhär fest-fin är min snutta idag, hon ör på glatt humör också, haha skrattar hela tiden & försöker snacka :) nu får jag rappa på, puss på er :)


Min stora älskling

Publicerat: 2012-07-15 | 03:44:29 i

Jodå, mitt stora hjärta fyllde 21 år och det firades ute med god mat & mycket mys! Vi åt på pers krog ( fondue ) & sedan mös vi på utsiktsplatsen i typ två timmar, bara vi! Lillan var hos sin mormor under tiden, första gången jag lämna bort henne, men det gick super super bra :) idag har vi inte gjort allt för mycket, men älsklingen har ju semester så det gör inget att en dag blir slappig för vi har ganska många dagar tillsammans lediga, tillsammans, bara vi! Vi badade lillan och smorde in henne, sen gick vi en lång runda med vagnen, förbi sommar rocken :) visst saknar man lite, hörde mina favoriter perikles , men jag skulle ändå inte byta, aldrig. Tycker där är för hög volym för lillan & inget ställe för barn att vara på, så vi hoppade hellre det <3 när man såg alla fulla människor så tänkte man Gud, var set såhär man själv höll på? Otroligt, tänk det har varit en själv en gång i tiden som snubblade över vägarna och skrek & tingade! Haha :) Nej, jag somnade dessvärre till filmen vi skulle se sen, super? Jag som Lovat fille att vara vaken EN gång iallafall! Aja, han har burit in mig iallafall, :) imorgon blir set grilla med mamma & tjocka släkten, hoppas på gött väder! :) det ska bli riktigt trevligt faktiskt :) Nu ska jag lägga tillbaka lillan i sin säng ( hoppas hon somnar relativt fort ) och sen ska jag upp & dricka hostmedicin, alltså, jag hostar som en galning, blir extra på kvällar & nätter! Hoppas ingen sjukdom på g nu!


<3

Publicerat: 2012-07-13 | 18:13:26 i

Tänk att du legat i min mage, och nu är du hos oss. Det var du som sparkade där inne, & som hickade. Du som snurrade runt & gjorde volter i mammas mage. När du kom ut, tänkte jag direkt "Gud vad liten hon är" 2700 gran drygt, och så varm du var! Dina små händer, ja Gud vilka långa naglar du hade när du kom ut, otroligt. Du visste direkt vad du skulle göra hihi, skrek till och jag grät som en stucken gris! Gud vad jag grät, alla grät, papp också, mormor med! Fina du, så lycklig att Allt gick bra, allt var över, du fanns hos mig! Nu släpper jag dig aldrig min fina unge! Jag älskar dig så det gör ont lilla ängel! <3


Bad dag :)

Publicerat: 2012-07-13 | 18:02:01 i

Mysig dag som tusan! Haley jag & Rebecca var på badet klockan tio & det var super super mysigt! Längesen man badade, & mys när lillan gillade det minst lika mycket som vi. Hon sov sig igenom första halvtimmen, sen jäklar när hon vaknade blev det fart i krabban! Hon simmade med ben & armar och hon skrattade och tittade med sina stora blå ögon över allt precis som "var är jag". Mys, det måste göras om snarast! Fika sen & lillan sov tills två, hon var utslagen efter allt badande :) nu väntar vi på Filip, KAN HAN BLI KLAR? Killar alltså?! Jobbade över och kom precis hem, ska duscha och ha sig nu, sen ska vi ha en romantisk kärlek middag i stan eftersom det är hans födelsedag idag :) min mamma tar Haley så länge :) Första gången jag ska va ifrån henne, känns jobbigt! Men .. Det kommer gå bra, hon är ju hos sin mormor :)


Fredagen den trettonde

Publicerat: 2012-07-13 | 06:50:25 i

Denna dagen får Inge vara en otursdag! Min älskade Filip fyller 21 år idag, han går på semester idag & idag ska vi lämna boer våran prinsessa någon timme till min mamma så ska vi ut & äta & se bio ikväll, mitt sätt att fira älsklingens dag på! Var idélös, så blev att bjuda ut :-) Ligger just nu & ammar sen får lillan sova en stund till innan vi ska ner till Stella ( dag center ) vi Ska bada jag & Haley för första gången tillsammans, spännande :) nej, nu vaknar nog snart älsklingen, så får man gratulera honom :)


Fråga

Publicerat: 2012-07-12 | 22:51:21 i

Vet att några av er frågat om bilder på hur min mage ser ut, ja den har gått tillbaka helt bara lite "fett" kvar men syns knappt! Såhär ser den ut snart 7 veckor efter förlossningen. Tar före & efter bild! :)


RSS 2.0