Föresten

Publicerat: 2013-01-31 | 10:23:33 i

En fråga till er! Va tycker ni om barn som kladdar? Får dom äta själv & kladda ner sig på kläder osv, eller ska middagarna & resten av målen ätas med mamma & pappas hjälp så man undviker kladd?

Jag kan tycka att ibland får man äta själv, utforska lite & kladda är ju så kul! Visst? Det blir alltid ett bad efter sådant kladd hör hemma iallafall, så blir man ren & fin igen :)


Klippning

Publicerat: 2013-01-31 | 10:21:12 i

Har gjort oss i ordning nu, snart bär det av till stan! Ska försöka hitta en tjocktröja till lillan & sen ska jag köpa nya pyjamas till henne också! Sen blir det klippa sig. Ah känns som evigheter sist jag gjorde det? Behövs verkligen! Får hoppas att vi hittar dit där över huvud taget bara då :)

Ja som sagt dagen kommer tillbringas med mina Babes Anton Haley & Cec.

Fan vilket blåsväder, kommer ju blåsa bort med vagnen! Hoppas det lugnar ner sig lite så man slipper frysa ihjäl. Det är det tråkiga med att inte ha körkort, allting blir mycket jobbigare på det sättet! Någon av er som var på barnens hus på utförsäljningen igår? Herre Gud, vi var, & sååå mycket folk! Hittade dock ingenting som passade oss :(

Nej, nu får jag packa det sista i skötväskan sen bär det av till Coop & ladda busskort & sedan vidare med tåg till Malmö stad. Se yaaaa :)


Väntar på vikki

Publicerat: 2013-01-28 | 11:17:41 i

Väntar på vikki, hon får sova ut som har jobbat natt pass ;) sen ska vi hitta på med något :-) älsklingen börjar inte förens halv 12 idag, skönt för honom men dessvärre slutar han då halv 8 på kvällarna & det är ju mer än drygt! Hur fan ska man nu få dessa dagarna att gå? Buhuuuu! Aja! Det ör väl nästa vecka någon gång som vi åker till Sundsvall? Herre Gud som tiden springer iväg, & när vi kommer hem dör ifrån är det inte långt kvar tills vi flyttar! Som jag längtar! Ska bli så härligt & kul att det händer något hihi :) förhoppningsvis är det finare väder då med, hatar denna hemska snön!

Tänkte ha en tävling på bloggen! Någon som vill vinna kuponger på blöjor? Pampers it is, :-) kommentera detta inlägg med namn & adress & sen lottar jag ut vinnaren av er som kommenterar :) sedan kommer kupongerna rakt ner i eran brevlåda :) lycka till :)


Klappa klappa kaka..

Publicerat: 2013-01-27 | 10:47:20 i

Haley sover som en stock nu, & när hon vaknar ska hon få lite mat :) Hmmm drygt det verkar inte som hon gillar frukost alls mycket längre!:-( äter väldigt lite nu för tiden på morgonen :-( men men!

Igår fick Haley även sin andra tand. Glömde ju att köpa Alvedon, perfekt att ladda upp med det nu när det är dessa jobbiga tand tider! Filip åkte in igår & köpte så man är berädd nu ifall ifall det blir några helvetes nätter. För tillfälligt är favorit sysselsättningen att bita i saker.. Gurkor, frukter, kex, macka, ja det mesta. Alla leksaker är i munnen nu, även hela nappen!

Passar min Lill syrra, igår passade vi tilda. Ett jäkla passande hihi men skönt att veta att vi kan lämna bort Haley om det skulle behövas sen också!<3 gäller att ställa upp för varandra ju! :-)

Nej, ska snart ordna mig lite sen ska jag dra mig iväg till träningen och träna hårt som satan i gatan! Tänkte sola lite också om jag hinner. Åhhhhh vad jag längtar tills på torsdag, blir klippning då! :-) föresten, har ni sätt världens vackraste tjej? Åhhhhhhh gudomlig! Tone! Jag ska försöka få tillbaka min hårfärg som är nästan exakt så som hon har det, jag har lite mer röd nyans i mitt bara :)


Vilken dag!

Publicerat: 2013-01-26 | 21:54:57 i

Vilken dag det har varit idag! Jag bangade ur att tatuera ( inte idag men för någon dag sen ) så grabbarna fick sticka dit själva, medans jag & Haley var hos min mormor som bodde precis vid studion :) vi hade en mus-dag, först va min mamma också där sen va vi ensamma med min mormor & åt och busade massor och spelade :)

Älsklingens tattoo blev såååå fin! Brossans också! Filips gjorde sin på underarmen det gjorde Daniel också<3


Slagen hjälte

Publicerat: 2013-01-25 | 16:23:07 i

Min Bebbe är helt slagen! Badat, fikat, höll på att äta upp hela sin napp, busat, ja nu ligger hon rak lång på mitt bröst & sover OVH snarker!

Vi skulle fika innan, kollade bort en sekund och pappa skriker att hon har nappen i munnen. HELA NAPPEN VA I MUNNEN OCH HON HADE DEN SÅ LÅNGT NER ATT HON KNAPT FICK LUFT! Pappa slängde sig över och hon stängde munnen , MAN SÅG INTE NAPPEN, EN HEL NAPP FATTAR NI GREJEN? In med fingrarna och tillslut kom den upp. Hur lyckas man? Åh, jag har stora ångest attacker varje gång sådant händer, för en incident med min lillasyster NÖR hon va liten och höll på att dö av en jävla godisbit i halsen!

Aja, fick ut den men det menas med att jag ska ha sten koll även när hon sover så hon inte får för sig att göra det igen? Åh Gud hjälper mig! Har fått många varningar om denna åldern och att sätta i halsen men trodde inte man lyckades få in en hel napp i den lilla munnen. Fortfarande chockad, men ja. Super mysigt har vi Haft idag iallafall!

Nu ska jag sova ett tag, får passa på! Ha en fin dag!:)


Bada

Publicerat: 2013-01-25 | 10:24:51 i

Idag blir det bada med min pappa och sen fika tillsammans med honom! Mysigt värre! Var ett tag sen jag träffade pappa & Haley har ju inte fått träffa sin morfar så många gånger under tiden hon funnits :)

Vet att många har frågat om min pappa, men mina föräldrar är skilda, enda sedan jag var väldigt liten. Jag har tränat friidrott innan på väldigt hög nivå, bodde typ på arenan & då träffade jag min pappa varje dag för det var han som körde & vi åkte överallt genom hela Sverige på helgerna tillsammans när vi tävlade. Började när jag var 6 tror jag det var, slutade sen i typ 16 års åldern, & då blev pappa väldigt besviken på mig. Vi tappade all kontakt tyvärr & det blev inte bättre på väldigt väldigt länge. Träffades typ någon gång om året. Men sen när jag blev gravid blev det bättre, & nu sedan Haley kommit så är det ännu bättre :) han har dessutom köpt sig en mobil man kan surfa & ha sig med så har han lärt sig hur man skriver sms, haha! Så nu hörs vi av mycket mer ofta på sms och så, skickar alltid massa bilder på Haley osv :) så det är kul när vi väl träffas :)

Ha en fin fredag:) puss på er !<3


Fy vad vi städat & kommit långt

Publicerat: 2013-01-24 | 21:42:56 i

Känns så skönt, ny duschad, ny smord, precis ätit och tränade som ett djur idag på gymmet!

Under dagen har jag & Helle städat hela vårat sovrum från topp till tå, torkat alla hyllor, packat ner tavlor, bokstäver, ljus, prydnader, flyttat ut all inredning & dammsugit & torkat golven. Så SKÖÖÖÖNT! Renbäddade säng, jag längtar!!!!

Flyttade även in HALEYS säng, har sänkt den och det var ett helvete att natta i den ( hon gråter bara hon ser sin spjälsäng ) men det gick! En beslutsam och envis pappa behövdes! Musiken va igång, vällingen drack hon upp & tillslut somnade hon i sin egen säng inne i vårat rum !:) skönt! Kanske man kan få tillbaka sitt SAMBOLIV? Haha <3 ;)

Nej, ska vänta på Filip som år hemma hos min mamma och lämnar lite saker & snackar skit sen ska jag sova! :)

Föresten, När började era krypa? Haha Haley fattar inte. Antingen ligger hon rakt ner på magen & sprattlar som en fisk på land, drar sig ibland fast då BAKÅT, & nu har hon börjat resa armarna och gumpen också så hon står i krypande läge, men hon går inte framåt än haha :) söte lilla tusan :)<3


Angående tänder

Publicerat: 2013-01-24 | 21:35:46 i

Jo, dethär med tänderna.. Gode Gud vilket helvete det är för vissa, jag har fått känna på en hel del, stackars Cec lilla Anton har verkligen varit förfärligt skrikig nu när hans också kom! Det är ett rent helvete vissa kvällar & nätter, därför en sån befrielse när de väl kommer! kunde inte alla bara kommit samtidigt så att vi kunde sluppit resten av det onda? Sluppit allt skrik och allt kliande och saglande? Stackars tusse, :-( <3


Tand

Publicerat: 2013-01-24 | 07:49:01 i

Tanden har spruckit igenom i underkäken nu äntligen på Haley! Åh ibland blir man glad får sånna små saker, men allt skrik & alla jobbiga nätter får helt plötsligt en anledning att få finnas lixom, man förstår varför hon har ont!

Nu får man passa fingrarna för det är en liten vass tagg där inne, nummer två verkar också vilja komma upp snart! :)

Igår blev en helt vanlig chill dag med lite städning, badning, handling osv. Senare kom Filips familj hit på middag, älskar att bjuda dem, så tacksamma & Filips mamma slutade sent igår så slapp hon att laga mat, skönt :) haha det är ganska galet vad Haley träffar sina mor & far föräldrar ofta! Miiinst typ flera dagar i veckan, man det är kul. Lättare när man bor så nära springer alltid på varandra eller ute och går osv så träffas man :D

Nu när vi flyttar kommer det nog bli ännu ännu lättare att ses med mamma min :) vi kommer bo väldigt nära henne, så det ska faktiskt bli roligt :)

Nej, nu ska vi titta lite till på vakna med nrj sen ska vi upp för dagen :)


Ska passa på!

Publicerat: 2013-01-23 | 11:07:02 i

Passar på efter ett långt bad med hjärtat att ta en tupplur, har nog aldrig sätt henne så trött som hon var haha helt galet! Höll på att somna på plats i matstolen, men hungrig OCH trött va man :) nu sover hon som en stock på mitt bröst!

Vad gällde cd spelaren vi köpte och skulle spela lugn musik på så fungerade det! Tog tio minuter sen sov hon, vaknade dock direkt när man stöngde av den, så den får stå på i 40 min sen ca så hon somnar in helt lixom. Hon sov dessutom hela natten utan mat också, så sol hon gjorde förr. Vaknade någon enstaka gång och vred & vände sig men annars inte :) just för tillfälligt sover Haley med oss, det har varit en orolig tid för henne på senaste & hon ör lite rädd att vara ensam, & speciellt visar det sig på nätterna. Min BVC sköterska tyckte det var ett bra beslut då 8 månaders åldern handlar mycket om trygghet och att vara mammig ock pappig! När vi flyttar om ca en månad ska vi dock vänja därav det igen och lägga henne i eget rum direkt. Hon kommer förmodligen känna sig trygg med sin skiva då också och ha lite lättare för att somna och komma till ro :)


Fick en fråga

Publicerat: 2013-01-23 | 08:56:46 i

ifall jag kan skriva om förskolorna. Visst kan jag det, men hoppas bara inte jag får skit för att jag säger vad jag tycker osv isåfall. Blir nog inte tofta idag för Anton ör sjuk får se hur han mår om någon timme men kan skriva om Erlandsdal isåfall sålänge :)


Förskola

Publicerat: 2013-01-23 | 07:39:41 i

Igår var vi på förskolan Erlandsdal i Svedala & hälsade på! Det var trevligt men fick ingen sådär perfekt uppfattning ändå. Min lillasyster går där hihi så vi hälsade på henne :) man vill ju inte ta en förskola bara för att den ligger nära lixom, man ska trivas med personal osv också ju! Får se, idag ska vi till torra och kolla vad de har att erbjuda så får vi la se :)

Efter besöket igår var vi på BVC och hade ett långt möte på 45 min plus mäta & väga. Snutte var hela 70,5 cm lång och hon vägde 7710 gram :) trodde hon skulle väga mer , men men! Jag fyllde henne innan vi skulle in med en flaska ersättning för jag ville ju att hon skulle väga så mycket som möjligt hihi ;)

Sen blev det lunch med Cec & Therese på kaffe & sånt och sen massa lek hemma hos Therese med barnen, som för övrigt skrek typ hela hela tiden vi var där! Haha :)


God natt!

Publicerat: 2013-01-21 | 17:49:04 i

Lillan har haft väldigt svårt att komma till ro den senaste tiden och sov rutinerna är inte alls sig lika! Idag ska jag testa en ny sak, som de använder sig av på vissa förskolor. En cd spelare ska införskaffas idag, ska sätta på samma skiva, samma låtar varenda gång hon ska sova för natten, & ska se om det fungerar bättre då. Vad tror ni? Tror ni att det kommer fungera?


Upppppppo

Publicerat: 2013-01-21 | 13:56:37 i

Blev ingen date med Sofie idag, får ta det en annan dag när vi har mer tiiiiid :) måste komma ut lite & bestämde oss för att träffa Cec & Anton nere på kaffe & sånt en stund och ta en fika :) mysigt värre men sen tittar jag ut! Snöar som aldrig förr & precis var det blå himmel och sol? Nej, asså snälla du där uppe som styr över vädret, ge mig sommar nu, eller iallafall vår! Jag är så oerhört trött på allt som kallas för snö & jag orkar inte vara DEPPRIMERAD längre! Ge oss sol, bad, prommenader, glass, lek!


RSS 2.0