Akuten

Publicerat: 2012-06-29 | 23:21:35 i Tankar & funderingar
När Filip kom hem efter jobbet kring fem tiden, var det bara droppen för mig. Kunde knappt tänka klart så ont jag hade i munnen, och jag brast ut i gråt. Gjorde allt för att försöka få hål på skitet för det börjat ända färg där inne, blå/svart/gult INTE OKEJ, och fan va det gjorde ont! Kunde inte stänga tänderna, vilket resulterade i att jag fick äta kycklingen i bitar utan att tugga, bara svälja ner skiten! Vi åkte in på akuten för att jag fixade inte smärtan. Väl där inne kunde de inte göra någonting, för de hade ingen tandläkare där och de vågade inte pilla på det, dom tittade och sa, Ja det är riktigt inflamerat, du får ringa 1177 och få en akuttid hos en jourtandläkare. MMMMMMMM kul, det kostar några tusen, men det sket jag i, för det gjorde så jävla ont så jag fick panik! Alltså just när det sitter i munnen, man kan inte äta eller någonting! Sköterskan sa till mig att det är en tand som börjar komma upp, jag sa NEEEJ för det är mjukt, har ju försökt trycka hål men det går fan inte ni får skära upp de, jag måste bli av med detta, DET ÄR INGEN TAND! Jo, enligt henne var det en tand. Ringde 1177 och satt i kö i 40 min, de hade ingen som kunde hjälpa mig idag, så skulle boka en tid tills imorgon, i Höllviken, akut. Visst, på vägen hem snackade vi med 1177 och hon sa att jag skulle ta två panodil och en alvedon och det skulle hjälpa, när vi lagt på så kör vi en bit, och jag känner ett tryck i hela munnen, DET SPRACK! Filip körde in vid vägkanten och jag spottade, det sipprade blod och var så de räckte och blev över, så JÄVLA äkligt, men såååååååå skönt. Jag testade att bita ihop tänderna, det gick hur bra som helst! Åhhh vad skönt, nu känner jag nästan ingenting!
 
Det var alltså ingen tand, det var en hel ficka i tandköttet som blivit inflamerat och allt släppte när det gick hål på skiten! Har tagit bakteriedödande och nu känns det som bortblåst, dock rädd att det ska fyllas upp igen så nu får man vara noga med tandhygienen! Nu kan jag iallafall sova!!!
 
Haley fick va hos Farmor och farfar sålänge, de var mest glada, haha! Nej, nu blir det lite kvalitetstid med fille-pille sen ska vi natta oss, lillan sover så gott i vårat rum i vår säng. Får dela täcke med älsklingen inatt för haley bajsade på mitt inatt! Haha! Ha en fin dag, imorgon blir det nog mer uppdatering, då ska vi till pappsen i höllviken :)
 
Fick en fråga om vf pappa inte träffat henne mer än en gång, jag vet faktiskt inte.. kan väl bero på vår dåliga kontakt, hörs nästan aldrig av =/ Och en fråga om hur lång tid efter förlossningen jag kunde ha samlag, efter lite mer än tre veckor, men dock är det ju lite ömt fortfarande i själva "benbyggnaden" men det gör absolut inte ont. Hade en diskussion med fler unga mammor och just detta, vissa av dem hade samlag en vecka efter, WHAT THE FUCK , det fattar jag inte! Haha, sjukt! Jag är tydligen rätt så " sen " finns många som väntar i de 6-8 veckorna man egentligen ska, men sålänge man skyddar sig och tar det försiktigt och det inte gör ont så är det ingen fara :) Det är ju infektionsrisken man ska va noga med :)
 
Puss på er :) <3

woho, måste få klaga

Publicerat: 2012-06-29 | 12:04:11 i Tankar & funderingar
Haft en underbar natt, lillan somnade vid lite i tio och sov tills klockan fem, då ville hon ha mat, sen sov vi tills 8 igen. Men jag måste få klaga, för alltid är det väl något, haha! MIN TAND! Jag har så ont i min mun så det är helt sanslöst, jag kan inte bita ihop, så jag kan inte äta något som behöver tuggas. Ni vet visdomständerna, där inne där dem kommer upp? Mitt tandkött har rest sig där inne och ytterligare svullen  ut i kinden, tror där är något som står bakom där förutom den visdomstand som antagligen håller på att träcka igenom, men asså fy fan va ont det gör, och det är svullet så det ligger över den tanden bredvid, svårt att förklara men jag kan inte stänga munnen alltså, och kan inte bita ihop, för tandkötts-svullnaden är ivägen, OMG FML!
 
Nej, nog om det. Lillan sover en stund nu igen, men väldigt oroligt så hon kommer väl förmodligen att vakna snart! Jag har en slappe-dag, orkar ingenting, inte sminka mig, inte ta på mig ens, så ligger här i soffan med en mysig filt och tittar på lilla kärleksbarnet, så fin hon är :) Skulle egentligen med fina vänner till stan, men alltså, vädret? Nej, känner inte för att dra ut vagnen och på bussar & skit helt blött och regnskydd och cafe och nej, nej nej!
 
Igår hade vi en sjukt trevlig dag. Vi var hemma hos mig först, frulle & grejer, sen gick vi ner och handlade lite inför maten som jag skulle fixa igår, det blev gryta för hela slanten här hemma, den gick hem hos allihopa, Filip Amanda & Rebecca! Skönt! Efter det var vi uppe på sommar-scen i Svedala, det var faktiskt väldigt trevligt! Träffade Filips kusin som ville titta på Haley & där var verkligen super mycket folk, men det var nog för det fina vädret! Det är väl lätträknat hur många dagar man kunnat sitta i linne utomhus klockan sex på kvällen utan att frysa, men det fungerade minsann igår! Vi var där i två timmar, sen gick vi hem till mig och kollade på fotbollen. Haha, vi tjejer, ingen var väl egentligen intresserad men bara för att vi kan lixom ;) Filip var och meckade bil hela dagen i Skurup, så nu är allting fixat på bilen och man är några tusenlappar fattigare. Får väl hoppas att lilla Filip vuxit ifrån de andra barnungarna som kör runt och ska styla i byn med sina bilar och köra snabbt, så KANSKE bromsar & skit håller lite längre denna gången :)? Ja, nog om det, ni ska få någon bild från igår.
 
Idag blir det att åka till Filips farmor tror jag, och tacka för pressenterna till Haley som vi fick av dem. Jättesöta bodysar, fast i större storlekar ( bra ) för hon växer fort, så tar ett tag innan vi kan använda dem :) Imorgon blir det faktiskt åka hem till min fassa i Höllviken och hälsa på, han har endast träffat Haley en gång, och min farmor är här nere på besök som annars bor i Stockholm, hon bor just nu hos pappa så det blir flera flugor i en smäll,  kul :) Marknad & så i Svedala imorgon, någon som ska dit? Åh, jag missar ju perikles tror jag, eller ja i och försig så skulle man kunna köra senare till höllviken, perikles spelar vid ett på dagen tror jag det var, det var längesen jag hörde dem live sist, och någon sommarrock blir det inte för mig detta året så där missar man dem också ju!
Nej, men nu ska jag väl fortsätta med min chill-dag! Idag blir det faktiskt helstekt kyckling på menyn! med kokta morätter och lök, ris och championsås och fetaostsås :) Ska försöka ha det färdigt tills mannen min kommer hem så blir han glad! Men man vet ju aldrig med barn lixom, haha börjar de skrika precis när man ska laga mat, blir det att amma istället och det kan ju ta upp till en halvtimme ibland om hon är riktigt hungrig, då blir man ganska försenad i schemat om man säger så! =)
 
Nu tjatar min mongo-vän amanda att jag ska med till stan, jag tittar ut på ballkan och ser att det pissar ner, nej tack, nej tack, inget stan för min del, ;) <3
 
 
& för er som läser bloggen som inte känner till vem Jonas är, ( han med blå skjorta på bilderna ) så är det en kille som jag lärt känna genom mitt jobb, han brukar alltid vara där och äta, och varenda gång han kommer får jag en kram och en puss på kinden. Han har något funkionshinder, vad vet jag inte riktigt, men han har väldigt svårt att prata, kan bara säga få ord, men han gör sig förstådd genom kroppsspråk istället! Han får mig alltid på glatt humör, och han träffade vi på sommar scen igår, så han fick se Haley. Han har följt hela min graviditet från början, så han kallar mig för biiibiiis ( bebis ) för han inte kan säga mitt namn! Haha :) Han är verkligen en rolig prick, han har förgyllt många av mina arbetsdagar när han suttit i timmar och underhållt oss alla! Han blir alltid så lycklig när han ser mig, min fina vän <3
 

följ mig på instagram

Publicerat: 2012-06-28 | 13:21:40 i Allmänt
följ mig på instagram, där brukar jag uppdatera ofta ofta med bilder från min vardag! haleymylove =)

Bygga naglar

Publicerat: 2012-06-28 | 12:38:16 i Tankar & funderingar
http://www.tiorosanaglar.blogspot.se/
 
 
Min vän Felicia gör riktigt snygga naglar till billigt pris, är ni intresserade så är det bara att klicka in på sidan och boka en tid! <3

Efter en dusch!

Publicerat: 2012-06-28 | 11:01:52 i Tankar & funderingar
Lillan fick ett välbehövligt bad med olja & insmorning efteråt, och när hon somnade gott efter det i sin sköna filt så var det min tur att få en välbehövlig dusch! Skönt, och nu känner man sig tiptop igen! Idag blir det träffa Amanda & Rebecca, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, vi hittar alltid någonting ;) Tror det blir ut i solen en stund för min del iallafall, jag är såååååååååååå vit, vad är detta för sommar? Usch, jag blir så ledsen =( Vill ju ha sol och värme, menmen!
 
Lillan sover gott i sin vagn nu, ska passa på att äta lite frukost & plocka undan här lite, hänga tvätt kanske jag också hinner? Åh, nu kurrar magen, vi höres fina ni <3

God morgon!

Publicerat: 2012-06-28 | 09:37:58 i Tankar & funderingar
Vad lovade jag er på sista frågestunden? Har för mig en bildbomb va? Haha, har lagt över bilderna nu så här får ni lite gott och blandat ifrån månaden som har gått kära läsare =)
 

Ny vagn

Publicerat: 2012-06-26 | 22:33:48 i Tankar & funderingar
 
Denhär skönheten fick följa med mig hem i söndags! Vi hade redan en bra vagn, en emmaljunga, men Filip fick för sig att skaffa sig en ny, där man även kunde ha bilbarnstolen i, och ja, han fick ju som han ville. Filip föll för denhär, Brio Sing. Testat den igår och idag & jag trivs fantastiskt, nästan längtar tills nästa gång jag ska ut och gå, underbart härligt!
 
Idag var jag på ett "mamma-samtal" på BVC, det mest onödiga jag gjort i mitt liv. Det skulle vara en träff för mig och tanten på BVC, vi skulle diskutera och prata, men det tog mig ca 40 minuter att gå dit, och samtalet varade i ca 7 minuter. Sen hem igen, samma långa väg. Fyllde i en stencil med konstiga frågor enlig min egen uppfattning, om jag funderat på att skada mig själv? Om jag gråter mig till söms? Får panik när min bebis skriker? Visst, det finns väl människor som mår dåligt såhär efter dom skaffat barn, men om man funderat på att skada sig själv för att ens barn är jobbigt, då har det gått långt, enligt mig, och det är väl ingenting som "de flesta mammor känner" och behöver samtala om? Äh, smått irriterad! Fick iallafall svar på lite frågor, det var ju fint! Gaserna i magen på lillan, herregid, ibland låter det som Filips brakare, man kan knappast tro att sådana fisar kan komma från en sån liten bebis, men jo, det var tydligen mycket vanligt, då bröstmjölk ska ha affekten att "röra till" i magen så att de små liven inte ska bli förstoppade, hade också effekten att de fiser, haha! Prickarna som hon fått i hela huvudet som kommer och går är hormons-plidor & värmeplidor. De brukade försvinna när jag badar Haley och sen smörjer in henne med en fet kräm från libero förklarade jag snällt för hon på BVC, och då sa skrattade hon och sa ja, såklart för efter badet blir hon nerkyld och fryser, så då försvinner plidorna. Jaha, svar på det, de va ju skönt att det inte var något allvarligt. Jag inbillade mig typ röda hund eller någonting!
 
Nej, idag blev det en tidig morgon här hemma. Halv sex stod klockan på när jag steg upp ur sängen, det var inte Haleys fel, haha! Hade glömt att knäppa fast amnings BH och självklart så vaknar jag i värsta pölen av bröstmjölk, HUR KUNDE JAG SOVA I DET UTAN ATT MÄRKA DET? Det var genomvått, jag måste varit väldigt trött. Ja, Haley låg också i en del av pölen, och inte nog med det, så hade hon bokstavligen talat kissat ner sig! Blöjorna som är nummer ett är fortfarande stora tyvärr, så det läcker ut från dem =( Inte alls roligt, det är låren som är problemet. Hon har inte fått så "tjocka" lår att de fyller ut blöjan och det resulterar i massa bajs & kiss olyckor, men men :) Tror det räcker med en veckas tid till, sen ska det nog inte vara några problem längre, hon lägger på sig mer och mer nu, snart uppe i 3,5 kilo för tusan, stor tjej :) Aja, det blev iallafall upp direkt, dra av och börja tvätta sängkläder & sedan bada lillan så hon blev ren och fin, sedan min tur att duscha av mig! Hoppas vi slipper vakna så tidigt imorgon, hehe, kanske en sovmorgon? Brukar ju kunna ligga till 10 halv 11 om jag nattar om henne igen, vilket inte brukar vara några problem, då jag har en liten bebbe som älskar att sova.
 
Aja, nu ska jag faktiskt dra mig mot sängen. Tänkte lägga in lite bilder imorgon på Haley, har faktiskt fått tummen ur ... och lagt in bilderna från min iphone nu. 808 bilder, INTE OKEJ, men guuud va suddiga de är, blä :( iphonekvalite suger ju fett mycket ;( Jaja, det får duga som det är :) Godnatt på er, PUSS från oss <3
 

Svar på frågestund

Publicerat: 2012-06-24 | 21:55:18 i Tankar & funderingar
Hejsan allihopa! FÖRLÅT, alltså gud vad jag har varit dålig på att uppdatera, men appen på mobilen fungerar inte på blogg.se, HELT SJUKT, tänkte ge det ett par dagar tills dom skulle fixa det, men verkar inte som om man ska kunna blogga från telefonen längre på blogg.se! Tråkigt, vilket betyder att jag då får ändra IGEN, bläää! Då får jag nog gå över till devote igen, men jag är inte alls bra på att fixa design osv, finns det n¨gon snäll människa som skulle vilja hjälpa mig med det så jag trivs med att blogga? :)
 
Nu ska jag svara på era frågor :)
 
 

Jag saknar dina uppdateringar! Har aldrig läst en så öppen och intressant blogg. Alla andra bloggar man läser vet man att så perfekt kan det inte vara. Medan ditt liv känns perfekt för du vågar prata om det ingen annan vill prata om. Tyvärr är det många som förstör och är avundsjuka. Men hoppas du är så pass stark att du skiter i dom och fortsätter. Är nybliven mamma själv och kan känna igen mig i många saker så man känner att man inte är ensam. Du förstår inte vilken stöttepelare du är för många nyblivna som inte vågar prata med andra men kan känna igen sig i dig! Hoppas du kommer börja blogga mer igen. Man blir så ledsen när man går in på din blogg och inget inlägg idag heller :( Ha det bra och hälsa hela din underbara familj från mig! Kram

 

Svar: Hejsan! Gud vad roligt, jag blir alltid lika glad över kommentarer som dessa! Grattis till dig, nybliven mamma, visst är det väl underbart? Jo, samtidigt som det är mycket jobb och stressigt och jobbigt ibland! Jag ska absolut bli bättre på att uppdatera, det lovar jag, behöver bara en fungerande sida, och appen brukar jag oftast använda då jag bloggar samtidigt som jag ammar osv, det blir så mycket lättare än att konka med datorn och så! <3

 

Lilla söta Haley.. helet underbar tjej. Vill ha en bildbomb snart med massor av bilder på henne. Till något annat, en fråga! Tog det lång tid innan du fick reda på ditt havandeskap efter att du ansökt om det? Ta hand om varandra!

Svar: Hejsan! Tack så mycket! Visst är hon söt =) Ni ska få bildbomber, tro mig, ska bara få tid att koppla in iphonen och lägga in, har över 700 bilder i den! Ja, det tog nog ca en månad med havandeskapspenningen ca.. =)

 

 

Grattis till en väldigt söt flicka! :) Du berättade förr att du gått upp mycket i vikt under graviditeten och att du gärna ville behålla några kilon. Har du fått behålla något nu eller har du gått ner allt? Har du fortfarande ont efter förlossningen eller har allt "läkt"?

Svar: Tack så mycket =) just nu väger jag 51,5 så jag har gått ner sjukt mycket tyvärr =( Har fått behålla 5,1 kg bara =( Ja, det är väl alltid någonting, men hade hoppats på mer. Vägde 45 vid invägningen när jag blev gravid <3 Ja, jag har inte ont i själva såren eller vad man ska säga.. Det har läkt helt och jag är helt chockad över att det inte syns någonting på insidan nu! Precis efter förlossningen så såg det verkligen hemskt ut, köttsår som jag aldrig trodde skulle försvinna, men nu ser det jättefint ut, syns inte alls! Jag har däremot lite kramper där nere och själva " benbyggnaden" har inte läkt helt än, det känns lite ömt fortfarande, men det gör inte ont.

 

Hej Sara! Frågor: Hur är det att vara mamma som 20åring? Hur ser ett vanligt dygn ut för dig just nu? Vad är jobbigast med att ha småbarn och vad är det bästa, tycker du? :) Jag läste att ni var på Ikea för ett tag sedan, hur är det att ta med Haley på "utflykter" från hemmet, känner ni er begränsade eller funkar det bra att ta med henne i barnvagnen när ni ska iväg på saker? Hur har din katt reagerat på Haley? Husdjur kan ju bli väldigt avundsjuka eller beskyddande när matte får en liten bebbe. Är det som du föreställt dig, att ha barn? Eller vad är den största skillnaden? Jag tycker du är så duktig med allt :) du verkar ha en underbar personlighet och vara så snäll. :) kram!

Svar: Hej =) Det är roligt att vara mamma. Precis när man fått barn och allt är som jobbigast och man håller på att komma in i det så tar allting så lång tid, och man tänker; noooo, mitt liv är slut. Jag mådde väldigt dåligt den första tiden, fick en såkallad "förlossnings depprision" men den gick över när jag fick prata om det. Nu går allting jättebra och jag trivs och jag är väldigt stolt 20-årig mamma. När man går på stan och folk frågar naaaw är det din? Vad fin hon är, då blir man så glad, det värmer absolut i en mammas hjärta! Tror ju ändå att vissa kanske tänker, aha, hon är storasyster, men det skiter jag i ;)

En vanlig vardag, ja det är ganska likt sig nu. Halet vaknar kring nio-tio tiden och vill ha mat. Sen brukar jag passa på att äta och då ligger hon i sitt babygym. Sen brukar jag mata henne en gång till efter en stund innan hon sover igen tills klockan är kring 2-3 tiden. Sen lagar vi mat tills pappa kommer hem och sen somnar hon en stund till. Hon brukar sen vara vaken tills elva tiden på kvällen och sen ska hon försöka sova när vi ska sova. Sedan vaknar hon antingen vid ett på natten eller så hoppar hon över ett och vaknar klockan 5 istället på morgonen och ska ha mat. Hon är alltså inte vaken så länge eller ofta än, och hon äter mest när hon är vaken och sen bara tittar hon och bajsar :) Undertiden så gör vi ju såklart saker, jag är med vänner somvanligt eller så åker vi till stan, ute och går.. ja, det finns massor att göra fast man har barn :) Jag tycker det bästa med att ha en bebis är att man får så mycket tillbaka. Ett leende, det är så mycket för en mamma. De mysiga stunderna när man bara ligger och luktar på henne och håller henne i handen, blir nästan tårögd när jag tittar på henne och tänker vilken tur vi haft som fått ett friskt barn, och ett barn som är så fantastiskt vackert! Det jobbiga är oron, tycker jag. Finns ju dagar då hon gråter mesta tiden när hon är vaken, eller när hon är väldigt orolig och sparkar med benen och spänner sig hela tiden, jag hatar verkligen det. Brukar oftast vara magen som då är problemet, så varenda liten bajsblöja är guld värt, då man vet att hon får ut det onda. Varenda rap är också guld värt då. Man blir orolig för man inte vet riktigt vad det är, är hon hungrig? Trött? har hon ont i magen? Ont någon annan stans? Har hon feber? Det är ganska jobbigt :( Haha roligt att du frågar! Haley somnar direkt när hon ligger i vagenen eller i bilbarnstolen, så att ha med henne på utflykter är det lättaste som finns, för hon bara sover, eller så ligger hon snällt i vagnen och tittar på lamporna i taket, ( hon älskar lampor ) !

Katten går det bra med, hon rör inte haley, men hon blir orolig när hon gråter och vill gärna " va med " och titta vad det är som händer. Hon ska hellst ligga PÅ OSS när vi ammar på morgnarna, för Chili är van att mysa med mig då, och det vill hon göra fortfarande fast Haley kommit med i bilden, och när jag puttar bort katten så hon ska ta avstånd kan hon bli lite bitter och riva på mig eller bita mig, men hon gör det inte hårt men bara för att markera att hon också vill vara med. Det är inte så stor skillnad förutom att man får stå över festligheter på helgerna osv, och att det kanske inte blir lika spontant längre. Man får planera lite mer och man undviker ställen där det är sprit eller oljud. Sen känner man ganska lätt om människor vill ha en med på tillställningar eller inte, jag drar mig helst ifrån om jag känner att det ställer till problem.. jag skulle ju aldrig åka typ till malmöfestivalen och be mina vänner stå längst bak med mig för att jag har haley med mig? ´det är mitt val att jag har min bebis med mig och då ska jag också ta mitt ansvar och inte låta andra få det "tråkigare eller jobbigare " pga att jag är med. Med lättare sagda ord, jag vill inte vara en börda att ha med, tvärt om, vill att det ska vara kul att vara med oss :)

Det var väl allt =) Hoppas att ni fick svar på era frågor :) Ska se om jag kan uppdatera lite imorgon när lilla snuttan sover och Filip är på jobbet, det värsta är att då slår jag vad om att jag kommer tänka, oooh nu ska jag hänga tvätt, eller dammsuga, eller diska, jaa.. man har tusen andra saker som man glömmer bort när man har lillan men som ändå måste göras :) haha!

Kan berätta att hennes hår har börjat ramla av, i stora mängder :( tråkigt, men det kommer ju växa ut igen =) Haha, hon ser så rolig ut bara, hår på sidorna men ganska så kal mitt uppe på huvudet ;) Aja, ni får ha en trevlig kväll, imorgon ska jag visa er min nya vagn som jag fick idag av min älskade sambo! Super duper fin så vi får hoppas på att det blir bra väder snart och regnet försvinner så jag kan ut och känna känslan ;) <3 Godnatt på er  & tack för alla era fina ord till mig, det är obeskrivligt så jävla glad jag blir! Ni ger mig verkligen styrka <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frulle

Publicerat: 2012-06-20 | 12:51:59 i Allmänt
Hej på er! Nu går det tydligen inte att uppdatera från mobilen längre, BUUUU dom har gjort om blogg.se men jag tror att jag ska kunna luska ut hur det ändå ska kunna fungera, det måste man ju kunna, annars lät dem förslora sjukt många bloggar! Har inte suttit vid datorn på sjukligt länge, därför jag inte uppdaterat alltså!

Lite uppdatering från Haleys tillväxt. Hon väger strax under 3500 kg och är 53 cm lång, igår blev hon en månad gammal min lilla stumpa :) Hon har alltså vuxit på längden och gått upp ganska mycket i vikt =) Åhhhh nu börjar lilla skruttan verkligen bli stor! Hon kan också följa blicken nu, skönt, ser fortfarande lite ballögd ut, men så är det nu i början =)

Familjelivet går riktigt bra just nu! Vi hjälps åt och hinner då med det mesta fast vi har en liten! Jag & Filip har börjat ta hand om varandra mer nu också, man får inte glömma bort varandra, det är lätt hänt nu när mycket av ens tid går åt lillan. Tack för alla era fina kommentarer, underbart att det finns sånna som er som tror på en, och som vill ens bästa. Jag tycker att det är onödigt att gå in på exakt vad som hände ( det filip skrev om ) för det är lite privat. Jag vet att jag inte är speciellt privat av mig annars men hey, lite privat vill man ändå ha det. Vi har i vilket fall löst allting och det är superbra mellan oss igen, bättre än aldrig förr faktiskt! Jag är så lycklig med min lilla familj nu, allt flyter på så jäkla fint! Jag tycker att vi ska köra igång med en frågestund, eller vad säger ni? Någonting ni vill veta eller som ni undrar över? Nu har det ändå gått en månad ju..

Kom igen nu och ställ frågor, men frågar ni om vad som hände mellan mig och filip så kommer jag ändå inte svara. Det är ändå ingenting speciellt, alltså ingen stor sak alls, bara lite bråk och skit ni vet =) Jag ska försöka hinna med att svara ikväll =)

Nu blir det chill med Amanda & Rebecca, efter våran goda frulle :) PUSS <3

Just nu

Publicerat: 2012-06-14 | 22:33:57 i Allmänt

Mys i soffan, lillan sover, älskar det <3


God kväll

Publicerat: 2012-06-14 | 22:31:40 i Allmänt

Älskade svärföräldrar kon hit på middag, alltid lika mysigt! Haley har bokstavligen talar sovit hela dagen idag, så jag lär väl få en jobbig natt, men det är de värt! Träffat mina älsklingar Felicia amanda och Rebecca på dagen, myyyys! Haley bajsa en sån brakade innan så Rebecca flög en meter upp i luften, & ja, ryggen och magen va full med bajs, haha lilla loppan! Hon är så söt, riktiga spröngladdningar gör hon ;-)

Imorgon är det studenten för mina vänner, så underbart det ska bli att se dom på sin lyckliga dag, håller tummarna för vädret! Nej, ny ska vi se film sen sova! Puss på er fina ni :-)


Gästblogg bakom saras rygg!

Publicerat: 2012-06-14 | 17:38:10 i Tankar & funderingar
Jag blir så trött på alla ni mesar där ute, anonyma och allt vad det heter. Ja detta är riktat mot dig, ja just dig som har så mycket onödiga kommentarer på beslut jag och Sara tar i vårt liv. Då ska inte sitta här och säga vad vi ska göra eller inte. Det är inte dit problem, skaffa i såfall egna problem om du tycker det är så roligt. Sara har denna bloggen för att hon tycker först att det är roligt att skriva och rensa tankarna och också få glada och roliga kommentarer på det hon skriver, men hon har inte denna bloggen för att bli ner tryckt eller få kommentarer på hur fan hon kan göra så och så. Gå då in på www.kissies.se som alla andra! Visst jag gjorde mitt livs största misstag förra helgen och jag ångrar mig så obeskrivligt mycket. Sara och jag har diskuterat hur mycket som helst om detta och tagit beslut tillsammans och Sara har gett mig en ny chans vilket jag är väldigt lycklig över! Men hur bra tror du Sara mår över att du kommenterar att det är sjuk beslut hon tagit och sånt, asså detta är en sak vi bearbetar inom familjen så dina åsikter påverkar verkligen inte oss, du får bara Sara på dåligt humör och tycker det är jätte tråkigt att folk ska hålla på att snacka om det hela tiden och påminna hon hela tiden om detta tråkiga som hände. Sara ville ta bort sin blogg men jag lyckades stoppa hon, för jag skulle tyckt att det var väldigt tråkigt! Så till alla ni som läser bloggen, jätte roligt verkligen att ni lägger ner tid och läser och kommenterar massor med positiva saker. Men ni som sitter och kastar bara massa skit ur er. Sluta bara! Skit bara i att läsa bloggen om det är så jobbigt för er att låta bli! Och om ni nu stör er på något så kan ni ringa mig då och ta det med mig. (0734239105) för ingen ska verkligen få trycka ner min familj eller göra dom något illa. Så nu tackar jag för mig och hoppas verkligen folk är så pass mogna och fattar, och vi vill inte ha några kommentarer på detta inlägg. vi vill också ha ett privatliv! Tack! // Filip. O

Du, lilla sparvöga

Publicerat: 2012-06-13 | 11:04:19 i Allmänt

Åh, jag är verkligen på så mycket bättre humör just nu. Känner hur allt bara sprudlar, och all kärlek & lycka runt omkring mig gör mig så stark! Mitt barn, jag kan inte beskriva med ord hur jäkla mycket hon betyder för mig. Lilla Haley, hon ser ut som.. Jag kan inte förklara, hon är så vacker, vaken som sovande. Jag är så stolt mamma till denna lilla prinsessan! Varenda människa som kommer fram på Ica, på gågatan, i stan, överallt, berättar hur fin hon är och det gör mig så stolt! Hur kunde vi få ett sånt vackert barn? Det är otroligt! Min fina sessa mamma & pappa kommer alltid finnas för dig vi är världens stoltaste föräldrar till världens finaste barn.


Föresten

Publicerat: 2012-06-13 | 06:13:24 i Allmänt

En låt, som tydligen är sjukligt gammal men som Jag precis fattat kärlek för är "sparvöga" med Marie Fredriksson. Asså hög volym, refrängen, den går rakt in i mitt hjärta jag älskar den låten!


Usch usch

Publicerat: 2012-06-13 | 05:36:28 i Tankar & funderingar

Hemska dröm! Tid för amning nu igen, fast kändes skönt att vakna för jag hade en hemsk dröm! drömde att vinskulle iväg och handla på kvällen, det var ganska mörkt ute. Jag frågade mamma om hon kunde passa Haley och det gjorde hon. Vi rullar iväg & Filip fick en snus av min bror innan vi kör. Vi har en automatare och när vi kommit utanför vid en typ 70 väg så somnar Filip vid ratten. Jag försöker dra i honom, och väcka honom men det är omöjligt, han bara är kvar där som ett fyllo som deckat. Bilen fortsatte rulla och vi hade en hög hastighet som jag inte fick stop på då Filips fot fortfarande var på gasen, PANIK är förnamnet, fan va äkligt. Kör rakt in i ett buskage är ca 700 m från mammas hus och jag springer så fort jag kan för att komma hem till henne. På uppfarten till mammas hus står en man, jag tar tag i honom & skriker att han måste hjälpa mig! Han tar bort min hand, tittar på mig precis som om jag var en tiggare på gatan & säger: -" tror inte det va, jag heter Johan & är byns barn polis" han skulle hämta mitt barn, han skulle ta mitt barn ifrån mamma, vilken tur att jag kom hem!!!!!! Jag sprang in, hämtade Haley och rusade ut från huset. Vi sprang och sprang så långt att vi inte var i Svedala längre och sen vaknade jag ..

jag är ganska van att ha sjuka drömmar, det brukar jag ha men denna var panikslagen typ hela tiden. USCH nu hoppas jag att lilla loppan somnar om fort så jag kan sova snart igen & drömma något bättre.


RSS 2.0