<3

Publicerat: 2012-04-30 | 15:06:28 i Bilder

<3


Valborg

Publicerat: 2012-04-30 | 15:05:24 i Allmänt

Gud vad alla firar Valborg? Jag trodde absolut inte att det var så populärt? Vad tusan har jag gjort denna dagen alla andra år lixom? Inte ett skit tror jag!

Ett jäkla tjat om mig katt tycker ni säkert, men ja, för er som kanske undrar så har hon kommit hem igen nu. Hon är väldigt trött och vinglig, har en tratt som ska sitta där i tio dagar tills hon har läkt helt och den tar ett tag att vänja sig vid. Lilla snuttan kissade ner sig när hon vaknade, men nu har hon varit på toa, hon är förvånansvärt duktig! Tur att jag går hemma nu måste jag ha uppsikt över henne så hon inte kväver sig eller något, ( jag hatar tratten ser så hemskt ut ) det ger mig verkligen panik!

Tror vi kan sticka hemifrån en timme och se någon eld iallafall, det är ju trots allt Valborg! Aja, jag ska ta en sov-stund nu innan Filip slutar jobba sen ska jag göra lax i ugn tänkte jag! Vet INTEA HUR MAN GÖR har aldrig gjort det men får väl hitta något på internet kanske <3 ha en underbar dag idag, hoppas ni får det trevligt & tänk nu på drickandet, för tusan det är inte värt det!!!! Puss på er <3


För att jag älskar dig, så som du är.

Publicerat: 2012-04-30 | 14:55:16 i Bilder

Vi längtar efter dig Haley! <3


Lite fakta om oss, japp ska bli!

Publicerat: 2012-04-30 | 06:48:19 i Allmänt

Lite fakta om oss ville ni ha, visst ska ni få det. Som ni nog vet så är jag tjugo år & jag bor i Svedala. Gick utbildning textil & design i Malmö på fransuells gymnasium & blev sedan direkt efter studenten arbetsledare på mc donalds i Svedala.

Filip fyller 21 i juli, alltså ett år äldre än mig, jobbar för Svedala Cargo, ett åkeri som hans pappa äger och nu också för TNT. Nej, han är ingen "lastbilschaufför" han kör mindre lastbil & lämnar paket i Malmö & så :)

Vi träffades för snart två år sedan & föll för varandra direkt. Ska man förklara vårt förhållande så är det inte så svårt " det har gått fort fram " säger många, men vi är så båda två & varenda steg vi har tagit tillsammans har känns rätt & vi ångrar inte att vi INTE väntade. Förlovade, flyttat ihop, lever tillsammans med vår katt chili som är 7 månader gammal och väntar vårt första barn, det är underbart, fantastiskt.

Filip & jag kompletterar nog varandra väldigt bra. Han är en trygg man som har koll på allt medan jag är lite mer naiv, fast vi båda är väldigt spontana & sociala :) Filips föräldrar bor också här i Svedala, inte skilda. Han har två systrar en hel, tilda 11 år och en halv natta på 24 tror jag det är.

Jag har 5 syskon, 4 bröder och en lillasyster. Mamma bor i Svedala med sin sambo pappa bor i Höllviken med sin sambo, vi har lite mindre kontakt med våran pappa, mamma träffar vi väldigt ofta. Nej, det var väl det mesta? Några frågor eller mer ni vill veta?:-)


Du är starkare än jag

Publicerat: 2012-04-30 | 06:22:07 i Allmänt

Många som känner mig, eller som läser min blogg flitigt vet säkert att jag älskar min lilla katt chili väldigt mycket, hon är som ett barn för oss här hemma! Idag ska hon bli opererad så hon slipper löpa mer, & jag är verkligen sååå nervös! Jag kan inte sova & jag kan inte riktigt koncentrera mig för jag tycker helt synd om henne. Jag mår faktiskt fruktansvärt dåligt på grund av detta fast det inte ens är en stor sak egentligen. Aja, vi ska iallafall lämna henne om någon timme sen går operationen på någon timme så ska hon hämtas hem igen & ligga under uppsikt. Jag ska inte släppa blicken ur min lilla sötnos & ska kela med henne så mycket hon vill, ja, om hon nu vill det vill säga! Därför, blir det nog inget majbål för våran del idag, det blir uppmärksamhet till sjuklingen här hemma istället!


Nu har jag försökt att somna om i snart två timmar och det är inte ens lönt att försöka mer.. Jag har en huvudvärk som sitter i sen igår som trycker på något fruktansvärt trots att jag tagit en tablett igår ( vilket jag ALDRIG annars gör, brukar sova bort sånt är nojjig med tabletter ) men jag ville verkligen inte ha huvudverk IDAG när allt detta skulle hända :/ aja, nu är det så, bara att acceptera helt enkelt! Får gå upp nu snart & börja göra lite frukost till min lilla sambo kanske? Jo, får nog bli så! :-)

Föresten, idag är det 23 dagar kvar tills beräknad förlossning, spännande va? Hihi!<3


Rensa bland Kläder

Publicerat: 2012-04-29 | 22:18:22 i Frågestund

Jag har nu rensat upp bland Haleys bodys, bara för att se hur många det blivit nu tillslut. Tänkte ta en sak i taget, body, byxor, klänningar osv, sen får ni bilder.

Många har ju klagat på hur mycket kläder vi handlat till vårt barn redan, men jag ser det inte så. Jag har ju inte köpt allt i samma storlek och jag har samlat på mig under dessa gravida månader lite i taget. Har lagt i tre olika högar, storlek 50, 56 & 62. Högarna blev ganska lika och det blev jag glad över, det är lätt att falla för det allra minsta, alltså 50, men nu ser jag att jag faktiskt varit ganska duktig men att dela det lika :)


Svar på frågor

Publicerat: 2012-04-29 | 22:13:43 i Frågestund

Har fått en fråga om hur jag uttalar Haley. Stavningen ser ju lite konstig ut kanske & det finns många som kan uttala det på olika sätt. Mitt uttal om jag ska skriva det i bokstäver är "hejli"
:)


<3

Publicerat: 2012-04-29 | 02:56:27 i Allmänt

<3


Det blev en match på golvet för min del

Publicerat: 2012-04-29 | 02:55:23 i Allmänt

Ja, som överskriften säger. Haha, jag & Felicia hade chillkväll hemma hos mig idag, & eftersom jag varit på väla i Helsingborg hela dagen och köpt gips till magen blev vi sugna på att prova! Jodå, av med kläderna och viras in i plast först, & sedan var set bara att börja gipsa in hela min mage & bröst. Fantastiskt, Haley sparkade som aldrig förr ( det var väldigt kallt på magen ) men det gick bra ändå!

Den blev fin men ska torka ett dygn så bilder på set färdiga resultatet får ni när den torkat :-)


Jag fick låna en ängel

Publicerat: 2012-04-28 | 11:23:49 i Allmänt

Just nu ligger jag vaken i sängen, lyssnat på strålarna ifrån duschen när älskling skulle duscha. Jag ska snart gå upp, måste sätta lite fart för jag ska till stan idag med älskling och kolla på present till tilda, sen måste vi köpa ny kattlåda & så till kisen :)

Vad händer hos er idag en lördag som denna? Tråkigt väder, det kan nog de flesta hålla med om, alltid tråkigt väder på helgerna typ, drygt som fan, det är ju då man vill klä upp sig och då man vill fixa sig!:-(

Nej, nu får jag också gå upp, duka fram lite frukost kanske & börja göra mig i ordning! Hoppas ni får en trevlig dag :)


Felicia söker metoder

Publicerat: 2012-04-27 | 19:53:36 i Allmänt

Felicia sitter vid datorn och söker olika alternativ för hur man sätter igång en förlossning. -"Haley ska ut idag, jag längtar mer än du Sara" säger hon!

Haha har försökt lite av varje och nej, det blir ingenting av det ändå! :-( hon vill nog vara kvar ett tag till! Felicia vill göra en hinn-svepning på mig HAHA jo, tycker hon ska på med handskarna & pilla in en virknål eller vad säger ni? Haha knäppa sak :p


Efter regn kommer solsken

Publicerat: 2012-04-27 | 19:49:31 i Allmänt

God dag mina fina läsare! Fint väder, solen skiner & det har varit en skön natt för min del! Har kunnat sova ut, till och med så jag missade min väns besök hos BM idag, dumma mig, men det fixade sig tillslut :-) jag & Cec var på Ica ett tag, efter det skulle vi in i barnbutiken i Svedala som hade 40% på alla barnkläder. Det blev en Lasse Åberg klänning för min del, de försökte späcka på mig mer men nej, det får räcka med kläder nu känner jag faktiskt!

Mysiga Cec ska få På onsdag om dom räknat rätt, spännande, hon är så stor och fin nu! Jag har pussat på Anton idag nu innan magen försvinner :-( hihi! Nu sitter jag hemma hos Felicia med Elin och gör lite naglar, trevligt, det blir pizza sen när mannen slutat jobba, man får skämma bort sig när det är fredag & lönen har kommit. :-)


& sen när det förvandlades till smärta

Publicerat: 2012-04-26 | 22:05:49 i Haley Nelly Ostrell

För värkar, MY GOHHHD stod på Ikea idag med Filip, kände först hur det började söka mig men jag tänkte nej skit samma, jag ska inte klaga. I kön brast det och jag fick sätta mig ner på golvet. Mycket folk var det där, & det gjorde situationen hundra gånger jobbigare. Köerna var långa & jag kände bara att mina tårar skulle komma! Det gick över sen ett tag, & så fort jag ställde mig upp igen så kom det tillbaka.

Efter att ha tagit det lugnt och duschat och vilat nu så känns det betydligt bättre. Det kommer typ en gång i halvtimmen nu. Är det kanske på gång nu då? Tänker jag. Det är ju ändå typ tre veckor kvar, så det känns samtidigt omöjligt. Jag får vila mig & se, kanske börjar det hända någonting nu, kanske inte.

Nu blir det big brother och efter det blir det sova! Ska försöka sova iallafall, fick mina 2 timmar i natt iallafall, som sagt, katten ni vet! Hon skriker på som vanligt här, ska nog stänga dörren till rummet inatt för jag måste verkligen få sova, samtidigt som jag tycker så sjukt synd om henne, för hon har sina tysta stunder inland när hon får kela och bita i mig :/ får se, behöver iallafall få vila nu känner jag. God natt mina fina läsare <3


27 dagar är inte lång tid

Publicerat: 2012-04-26 | 06:34:12 i Haley Nelly Ostrell

Nej, kanske inte för många andra, men för en gravid kvinna är 27 dagar ändå på något vis väldigt mycket! Det går i varje fall väldigt långsamt, men nu när jag har börjat göra lite saker, då börjar tiden faktiskt springa iväg. Min vän ska få om mindre än en vecka, förhoppningsvis i helgen, & då kan man glädjas åt det sålänge, så kommer jag väl längta ännu mer kan jag tänka mig!

Man börjar tänka på konstiga saker nu. Typ som igår, när vi skulle storhandla, vilket vi alltid gör när lönen kommit den 25. Så sa jag till Filip, -" tänk att detta kan vara sista gången vi storhandlar själv utan vår lilla flicka" jo det stämmer ju?! Sjukt eller vad? Det var sista lönen innan jag får min dotter kanske. Känns mer och mer verkligt faktiskt, men mer & mer nervöst! Hoppas att lilla snuttan kommer trivas bra i den stora världen när hon kommer, jag hoppas att allt kommer bli bra utan komplikationer!

Det jag är rädd för är att något ska hända henne, eller att något ska hända med mig. Jag vill bara att allt ska gå bra, vill ha min dotter i min famn nu och bara se henne i ögonen, röra hennes små händer! <3 vill se vad jag & Filip skapat tillsammans, & vill känna känslan av att vara en familj!<3


Jag hör fåglarna kvittra fast att det är natt

Publicerat: 2012-04-26 | 04:55:08 i Allmänt

Eller nja, natt och natt?! Klockan är snart fem, jag ligger vaken med min stackars löpande katt, hon vägrar att sluta stryka sig, hon biter mig lite sådär lätt i handlederna när jag ska klappa henne och hon tvättar på mig, mest för det är hon som ska ha kontrollen känns det som, det är hon som ska bestämma. Jag ställer upp på att ligga vaken & bara klappa henne medan hon spinner som en hel motorbåt, för då slipper jag höra hennes skrik hela tiden. Hon ylar som en hund nästintill och slänger sig över golvet fram och tillbaka. Svansen är sådär mellan benen och baken står rakt upp medan hela kroppen, till och med hakan är nertryckt i golvet och hon lixom "simmar" fram.

Jag undrar ifall detta gör ont, men jag försöker tänka att det är som mensvärk för oss kvinnor? Vet att det kan vara fruktansvärt men med lite hjälp & kel kan även det bli bättre, så då borde set hjälpa på min stackars katt också?! Hoppas vi får en snabb tid till operation, så vi slipper se på dethär. Låter kanske konstigt, överdrivet? Men att gå hemma dag ut & dag in & lyssna på detta, set är fruktansvärt jobbigt, jag blir helt galen. & blir galen av tanken att det kanske gör ont på henne. Chili är typ som en bebis för oss, hon betyder så mycket och är väldigt speciell, en väldigt nära katt, precis som ett barn. Finns lixom inte en kväll utan att hon hoppar upp till mig och lägger sig intill mig och spinner och somnar, ALLTID samma sak, annars är det något konstigt. Finns inte en morgon utan att jag kallar på henne och hon kommer & kelar, flera timmar om jag bara orkar, hon njuter såååå. Hon är världens finaste katt, verkligen. <3


RSS 2.0