Till barn :)

Publicerat: 2012-12-31 | 08:19:01 i

Rosa stickad & fodrad jacka med dubbel knäppning storlek 68, 49:-

Rosa college jacka fodrad med knappar storlek 62, 49:-

Set med byxa tröja & skor strl 62 och skorna 0-6 månader ( aldrig använda ) 49:-

Är ni intresserade så Skriv eran mail & sen vilket ni vill ha :) PÖSS :)


Någon?

Publicerat: 2012-12-31 | 08:13:09 i

Nu blir det rensning här hemma på prylar osv! Innan flytten ska de ut, för ny stil är på ingång! :) mannen tycker dock att jag måste sälja av saker innan Jag köper nytt, kan ju kanske vara lite smart ändå;) så dyker kanske upp något ibland. Har bara en fråga, någon som
Är sugen på barnkläder? Typ små jackor osv? För jag okar inte ta mig tid att lägga in allt ifall ingen vill ha det med annars gör jag självklart det :) får ha lite julrea här på bloggen haha ;)


Tiden går inte fort

Publicerat: 2012-12-30 | 06:40:16 i

Tiden går inte fort alls när lillan bestämmer sig för att vara vaken från klockan fem på morgonen! Gubben ligger & vrider på sig, han funderar nog på det jag röt åt honom igår. 3 filmer i streck såg vi, & när jag ville sova var jag "tråkig" haha! Jag frågade vill du upp 7 imorgon med en bebis som vaknar då, var så god! Haha istället vaknar hon fem, kul! :-(

Idag ska sista maten ordnas inför nyår, för vi blev ju lite fler än planerat ändå :) så får köpa mer :) ska byta mina jäkla gardiner och sen ska jag försöka få mannen att klippa sig! Städa lite också kanske :)

Föresten, ingen som är sugen på stilen nedan? Ska sälja de sakerna eftersom att de inte kommer att passa in till nya stilen vi ska ha :) hojta till isåfall :)


Idag

Publicerat: 2012-12-29 | 22:22:34 i

Bilden med de vita nät trosorna är direkt när jag reste mig upp från förlossningen & jag fick en chock för magen var borta.

På bilden där jag solar är 7 veckor efter föelossningen.

Den andra bilden är från idag, haha! Tyvärr är det ingen skillnad:/ jag trodde jag skulle upp i vikt men IKKE. Det är nog menat att jag ska vara spinkig! :p


Fråga..

Publicerat: 2012-12-29 | 22:18:19 i

Hej Sara! Jättefin blogg, verkligen! Men som jag förstått så har du en fin kropp utan att behöva kämpa för det. Trots att du varit gravid... Hade varit sjukt kul om du lagt upp en före och efter bild sedan innan du var gravid och efter? Så man får se hur din kropp har förändrats!:) kram Desirée

Hej , tack för dina fina ord, det värmer så! Jag vet inte ifall jag redan skrivit det men jag har en ovanligt snabb ämnesomsättning och en klen kroppsbyggnad så jag kan inte gå upp i vikt, trots att jag äter i massor! Därför ska jag börja träna! Främst för att känna att jag gör något, men också för att fylla ut kroppen lite, bygga upp muskler och se lite större ut, fylla ut låren på shortsen, se lite större ut lixom :)

Min kropp förändrades inte ett dugg under graviditeten. Jo, brösten har som jag skrivit innan försvunnit, men magen är som orörd. Det tog bara någon vecka sen var jag helt återställd igen. Jag vet inte vart mina 23 graviditetskilon satt, helt ärligt, men de försvann helt på ca 3 veckor utan träning, bara av sig själv. Jag är INTE glad att vara så spinkig, ska ni veta, men klart jag är glad att jag slapp alla bristningar, hängig mage, osv osv.. Jag gjorde inget speciellt, åt bara som in i helvete!!! Jag hade väl tur, eller som min barnmorska sa när vi träffades på återkontrollen, " du är gjord till att föda barn Sara " HAHA! Jag brukar aldrig fota mig så man ser magen lixom, men ska kolla igenom mobilen efter bilder INNAN jag blev gravid! :)


Byssanluuuulllll

Publicerat: 2012-12-28 | 04:27:39 i

Inte roliga nätter med förkyld bebis !!:-( när Haley skriker otröstligt & inte slutar, då är det jobbigt! Blir väl en vaken natt kanske? Buuu :-(


Julrean

Publicerat: 2012-12-26 | 09:55:05 i

Påväg in till rean, härligt värre! Igår var vi en runda också på entré men det var inte så mycket där & min favorit affär var ändå avspärrad! Vart ska alla idag? Emporia? Jag bojkottar emporia, för jag tror faktiskt att där kommer vara äkligt Mycket människor! Menmen! Ska byta ett par byxor & ett par strumpe byxor också när jag ändå är inne :)

Nyår firas i år med Cec & Robin! Ska bli trevligt värre! Ska äta god mat tillsammans & bara chilla :) & snart blir jag ju 21? Helt Sjukt vad tiden går snabbt! Känner mig snart gammal, haha! Tiden går FÖR fort när man har barn faktiskt, haha!


Hon kysste tomten :)

Publicerat: 2012-12-24 | 21:06:02 i

Lillan kysste tomten idag, HAHAHAHHA! :)


Julfirande nummer 3 på ingång!

Publicerat: 2012-12-23 | 12:59:02 i

Har varit hos pappa igår, & idag blev det farmor! Nu är vi påväg till Burlöv för att köpa den sista julklappen & sen blir det hem till mossan för julfirande nummer tre! Imorgon blir det hemma hos oss ja, är redan trött på jul mat! Fyyy alltså! Huvudverken spänner fint i huvudet nu, & tuben med bedövning ligger bredvid mig såfort jag ska äta eller prata & vara social, Jävla jul, jävla jul! ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3505373/images/2012/pic_50d6f1b3ddf2b32cfa002b77.jpg" class="image">


Lillejul!

Publicerat: 2012-12-23 | 06:40:12 i

Lille julafton, & Haley är idag 7 hela månader, & en hel dag! Alltså, det är inte klokt vad snabbt tiden går! Det känns som igår som hon låg på mitt bröst & skrek, liten som hon var, & vit haha! Jag är en stolt mammi, till mitt lilla knyte! Hon är bedårande, min tutta :)

Idag ska vi fira jul med mamma, mormor morfar osv.. Ska bli mys! Har dock sagt att vi inte tänker öppna några paket idag, sparar oss till imorgon! Mormor & morfar får öppna sitt bara :) ska ju fira med mamma igen imorgon hemma hos oss, så känns onödigt då att öppna & ha oss! Jaha.. Vem ska va tomte? Jag skulle absolut kunna vara det, jag är det varje gång typ, men denna gången vill jag ju va med Haley, på hennes första julafton! Får se hur det blir ;) har ni fullt upp idag? Jag haaaar! Haha! Ska hämta silla bröd som vi Beställt också ifrån vismarlöv! Aja, hörs i stressen :)

Lillan är förkyld som FAAAAN kan knappt andas så denna natten har varit kaos bara! Skrik & gnäll! Lilla Haley bestämde sig dörför att vakna halv sex idag:) Filip va inte så pigg på de! Haha lillan vill alltid sno hans örhängen ;)


Varit hos pappa :)

Publicerat: 2012-12-22 | 20:56:22 i

Mysigt, varit hos pappa idag med Filip & brossan! Vi bytte julklappar & jag tror att alla blev ganska så nöjda :) jag blev iallafall jätte nöjd, Haley också ;) önskar att jag kunde lägga in videos här, fattar dock inte hur man gör, men lillan fick en leksak ( typ en hammare ) som man skulle slå med så kom ljud & bebis skratt. Haha och jäklar vad hon skrattade när jag bankade med den mot soffan, gode Gud! Haha! Ligger på min Facebook för övrigt, ni som har mig :) jag har öppen fejja tror jag, heter Sara Olofsson så kolla gärna där! Lilla. Fick även MFF saker! Hehe Filip är ju fan av MFF så nu får lillan sota för det, haha! Nej ändå ganska sött faktiskt :) ska testa det imorgon tänkte jag :) hon fick även en haklapp med MFF på ;) hihi! Jag & Filip fick pengar på pressentkort på Ikea, alltid bra när man ska flytta, behövs alltid något :)

Tänkte på en sak, ingen som vill följa mig på instagram? Heter haleymylove, va inte blyga, ni får gärna lägga till på Facebook också, tycker bara sånt är kul, mina fina läsare :)

Jag ska faktiskt sova, haha! Klockan är kvart i nio en lördag, jag vet, men det är hektiska dagar framför oss, & jag går upp så tidigt, blir så trött! Vill dessutom att såret i munnen ska få läka sig! Idag handlade jag de sista sakerna inför julen, hos fiskhandlaren i Höllviken! Lax, sås, & kräftsill! Den sillen lägger jag duktigt med pengar på, för den är något utöver det vanliga! FY FAN va god den jävla sillen är, helt sjukt! Jag är ingen sill älskare alla faktiskt, jag kan äta typ lök eller vitlök & bara någon skiva sen tycker jag inte det är gott mer, men denna, OMMMMGGG!

Aja, mammasara är nyduschad nu & insmord! Har äntligen inhandlat en jävla häl fil, eller fot fil heter det nog , haha! Hälsans kändes lite torra, men nu är de mjuka & fina igen! För att klaga liiiite till, haha amanda om du läser nu, så kommer du skratta! Jag har faktiskt nagel trång så in i helvete på ena foten. När jag skulle bära ut bil barnstolen råka jag tappa den ( HALEY VAR ABSLUT INTE I DEN ) & jag tappa den RAKT PÅ FOTEN PÅ NAGEL TRÅNGET SÅ JAG SLOG I VÄGGARNA OCH FICK DAMP! Igår, när jag skulle natta syrran, tog jag alesol sprit ( mamma har allt i sitt sjukhus skåp så Fick passa på ) & poooof så sprängdes hela! Det dunkade först sen bara öppnade allt sig & ut kom riktigt gult äkligt var! Bläääääääää men de va nice, sov med en kompress på inatt Som drog ur det sista! Så nu är det glömt :) tänkte bara ifall ni ville veta ;) haha!


Passar syrran

Publicerat: 2012-12-21 | 22:12:34 i

Ja, som det låter, så är vi hemma hos mamma, & passar syster :) mamma & micke är på middag, så Filip har just kört dem dit :) Isabell, jag & Haley har ordnat jul-naglar till Isabell, snyggt blev det :) <3 nu ska vi mysa vidare sen imorgon blir det hem till pappa & cilla & fira jul :)


Förändring

Publicerat: 2012-12-20 | 13:53:15 i

Nästa år blir det förändring! Jag ska börja träna med Cec, min kära vän, så träningskort blir inköpt snart, så vi börjar i januari! Ska bli skönt att röra på sig lite igen, & svettas lite. Jag har inget att träna bort, men jag ska träna så jag får lite muskler & ser lite tjockare ut helt enkelt :) det ska nog bli bra, & ser fram emot att mina magrutor ska synas igen! Hahahahaha när jag tränade innan hade jag som en man, INTE FINT, så jag lär få chilla med magträningen ;)


Jul jul

Publicerat: 2012-12-19 | 10:22:02 i

Nu börjar julen närma sig med stormsteg, och klapparna ligger under granen & bara väntar på att pappret ska rivas av! Jag är stressad & jag vet egentligen inte varför! Det är mycket som ska ordnas, bord måste fixas för vi blir ju ett par stycken, all mat ska inhandlas & inget får man ju glömma! Haha! Hälsa på Filips farmor ska också hinnas med, & min pappa måste vi också byta klappar med! Uhhh ja! Fira lille jul med mormor & morfar, asså, ja! Orkar inte tänka just nu, jag tar en dag i taget istället! Håller en tumme att såret är bättre tills julen så man iallafall kan äta lite jul mat! <3


Åååååååhh!!!!

Publicerat: 2012-12-17 | 20:03:09 i

Har så satans ont i läppen, & äntligen har jag fått ett nytt botemedel på recept som min man är & hämtar till mig nu! Får se ifall det hjälper <3 nej, haha hade några kommentarer att det inte finns bråsk i läppen, det ser EXAKT ut som det, ser ut som typ BEN eller något! Haha! Har faktiskt lagt sig en hinna lixom över själva såret så jag tror att det är på väg att läka sig! Läker ju mest på
Natten förmodar jag, men inte så
Lätt att Nanna med detta :-(

Lillan & jag har varit hos Cec idag, & Haley har lekiiiiit med Anton! Mus pruttor! Nu ligger hon här & visar fint hur hon kan dricka själv ur nappflaskan, jag gillar de :)


RSS 2.0