Ullared!

Publicerat: 2013-03-31 | 21:04:33 i

Ja behöver man säga mer än att där va äckligt mycket folk? Usch! Men de va skönt att komma hem & se alla fina saker man handlat! Nu är det mesta uppackat & vi chillar i soffan! Lillan sover som en liten stock och det ska jag också nu snart! PUSS <3


Påsk firande

Publicerat: 2013-03-30 | 20:35:25 i

Det har varit massa påsk firande de senaste dagarna! Igår var vi hos min mamma med massor med folk & det var mysigt :-)

Idag var vi hos Filips familj & firade med dem, trevligt trevligt'! Känns dock väldigt konstigt just nu, vet ni varför? Haley är inte hemma, hon är hos Filips föräldrar & ska sova där, eftersom att vi ska till Ullared imorgon! Mamma blir hämtad av oss 05:30 sen drar vi :) så Helle ska vara hos farmor & farfar så lila bra att hon sover där så vi slipper dra upp henne tidigt imorgon! Haley har varit så jäkla in i helvetes dryg de senaste nätterna! Håller på att få frispel här hemma kan jag lova! Så ska bli skönt att ha henne någon annan stans inatt så man får sova några timmar i streck iallafall. Men det känns konstigt, och vi saknar henne som tusan! Men hoppas hon inte är lila jobbig inatt där hemma iallafall hihi!;)

Nej nu blir det kolla på fångarna på fortet ett tag sen ska jag sova!

Föresten! Shit vad Haley har gått idag! Hon har fått tillbaka känslan igen som hon hade förra helgen! Så jäkla duktig! Många många steg helt själv så snart kommer det väl förmodligen :)


Fixat & donat!

Publicerat: 2013-03-27 | 22:33:43 i

Ja det har varit en intressant kväll! Först skulle vi skiva Ohios byrån som vi köpt & då knackade det på dörren. Jag skulle öppna men ingen var där! Fick små-panik för jag gillar inte sånt sedan jag blev förföljd!

Hade en period när jag jobbade natt då en man följde efter mig med bil påväg hem från jobbet. Slutade med att Filip Fivk hämta mig varje natt men han slutade inte för det. Han stod utanför vårat hus & körde efter Filip till mitt jobb, sen åkte jag med Filip hem & han följde efter. Efter ett tag trodde jag de va en tillfällighet men detta var 3 på natten så började undra. En natt tog vi gångbanan vid skolan MED BIL UNDER EN TUNNEL & JAG BAD FILIP GASA PÅ! Han följde efter, i full fart på gångbanan. När vi parkerade bilen stog han utanför trappan med sin bil, men med helljus på så man inte kunde se honom. Han hade dessutom skåpbil. När Filip jobbade och jag var hemma knackade det på dörren, men ingen där när jag skulle öppna. Samma sak när han va med polare sent på kvällarna så hände samma sak. Jag va livrädd & vi skaffade larm så det piper i hela huset när dörren öppnas ifall ifall jag skulle glömma låsa. Men när jag slutade jobba, så slutade även detta.

Ikväll fick jag tillbaka den obehagliga känslan och jag kunde inte riktigt koncentrera mig. Filip sa de va säkert bara små barn! Sen hämtade han sin sån pistol, sån saft ergan ( stavning )? Ifall ifall. Det Givk ett tag till & knackade igen. Filip tog med sin pistol & öppnade men ingen var där. Då fick han damp & sprang ut & skulle leta. Visade sig vara två skit idiot ungar som dessutom smetat banan skal på våran ytterdörr. Filip sköt några skott med pistolen & dom gömde sig i buskarna ( HAHAHAHHAHAAHAHAHAHA SOM JAG SKRATTADE STACKARS SMÅ JÄVLAR SÅ RÄDDA DE VA DÖR I BUSKEN OCH DE SPRANG FÖR LIVET ) jag tror inte de kommer tillbaka.. Va tror ni? Haha!

Fivk tillslut ihop våran byrå iallafall & vöggtexten jag beställt kom också på plats tillsammans med min fina tavla jag fick av mamma på dopet. Haley är 3 dagar på fotot :) så hör är en bild på en del av hallen :)


:)

Publicerat: 2013-03-27 | 22:22:18 i

:)


På tiden

Publicerat: 2013-03-27 | 13:36:26 i

Det är nog på tiden att jag uppdaterar lite om HALEYS framsteg! Alltså, hennes namn blir alltid med stora bokstöver på min mobil, fråga inte varför men ja :)

Hon lärde sig först att hasa sig fram, men det tig bara några dagar innan hon kom på att det var lättare att krypa. Tror hon har krupit i ca 2 veckor nu och nu reder hon sig även upp mot saker och står där. Ställer man henne mitt på golvet så ibland står hon länge ibland står hon kortare stunden men vissa gånger har hon stått i lite ler en halv minut själv! Hon tig även sina första steg när vi var & hälsade på min pappa i helgen. I söndags var det! Cilla ( pappas sambo ) lockade henne med en leksak, så gick hon Helt själv utan att ramla! Så jäkla duktig!

Jag tror lätt att hon kommer kunna gå i sommar, hon var väldigt sen med att krypa, men varit stabil har hon varit ett tag så jag tror att hon kommer ha lättare för att stå & gå snart förhoppningsvis :-)

Och lite saker som hon börjat gilla då :)
*mammas egenlagade mat! Har svårt att få i henne burkmat nu när hon börjat äta våran mat tillsammans med oss!

* att bada! åh, detta lilla vilddjur! Hon älskar verkligen att bada, varenda gång man går mot toan ska hon krypa in där och reser sig emot badkarskanten & kolla ner om där är vatten. Bada = BABA på helles språk!

*att leka med faster tilda! OJ, det är otroligt! Haley har någon sjuk kärlek till sin lilla faster. Bara tilda visar sig så skiner Haley upp & skrattar & kryper dit och gör allt för att charma! Tilda kan typ hålla en sked och säga hej hej så skrattar Haley som en tok! Det spelar ingen roll vad hon gör, allt går hem bär det gäller tilda!

*kissa på pottan! Juste? Har väl glömt att skriva om det? Ville inte innan för jag vet att folk reagerar olika och jag själv har varit en av de som varit väldigt skeptiska mot det! TYcker inte man ska börja för tidigt, men för två månader sedan ca så testade jag att sätta Haley på toalettstolen, för skojs skull. Hon kissade direkt när jag sa "kan du kissa " jag tänkte att det måste väl vara en tillfällighet, men IKKE. Var ute och GIck sedan samma dag, & provade att sätta henne där igen när vi kom hem från promenaden. Kissade igen! Sista gången samma dag så frågade jag om hon kunde bajsa. Javisst, då bajsade hon också. Av någon konstig anledning så är hon otroligt lätt att lära sånna saker om man gör det till en rolig sak. Jag berättade för Filips mamma men hon trodde inte på mig. Hon skulle passa Haley dagen efter, & då skulle även hon prova och se om det fungerade. Javisst, hon kissade med farmor också. Jag är inte så seriös med detta. Hon vandrar inte omkring utan blöja osv, hon kissar inte på sig på benen och sånt iheller. Jag gör det de tiderna jag ska byta blöja eller när hon ätit, innan hon ska sova osv! Inland kommer det inget kiss, & då berömmer jag ändå! För det mesta så behöver jag inte lika mycket blöjor längre för hon gör de Flesta behoven på pottan! Det är bra att hon är så lättlärd! Min lillasyster hade blöja tills hon var fyra år på heltid! Det kommer nog inte hända här inte :)

https://cdn2.cdnme.se/3505373/7-3/pic_5152e7169606ee79856d8ffb.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3505373/7-3/pic_5152e7169606ee79856d8ffb.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3505373/7-3/pic_5152e7b99606ee796086d59e.jpg" class="image">


Fråga om texten

Publicerat: 2013-03-25 | 09:21:56 i

Älskar verkligen texten! <3


Fråga om bokhyllan

Publicerat: 2013-03-24 | 19:45:52 i

Fick en fråga om var vi hade köpt vår bokhylla. Den är köpt på jysk
När dom hade rea. Tror Jag betala 300 kr för den eller något <3 men dr va innan Haley va född ( köpte den till hennes rum när jag var gravid ) så de är ju ett år sedan, så jag vet inte om just denna finns kvar :)<3


..

Publicerat: 2013-03-23 | 22:37:53 i

.. Fotoväggen är bara påbörjad. Där ska upp texter och jag ska beställa massor med foton och sedan fylla hela väggen :)


..

Publicerat: 2013-03-23 | 22:36:22 i

..


Stilrent?

Publicerat: 2013-03-22 | 20:11:46 i

I <3 stilrent, haha kul att du sa det i din kommentar om bilderna jag la ut! Med det vita golvet sedan och lite fler detaljer som jag har På gång kommer det bli kanon :)<3


Fråga om BVC

Publicerat: 2013-03-22 | 20:08:53 i

Fick en fråga om BVC om vikt och längd. Exakta mått var att hon vägde 8110 och hon var 74,5 lång!
Nej, vi skulle inte göra om testerna, utan doktorn frågade mig ifall hon brukar ta saker osv, & de litar nog på att man är ärlig. Men tjänar ju inget på att ljuga om sådant, då det kan vara något fel ifall de inte kan.. Haley brukar äta själv med händerna, hon snor åt sig allt hon kan få tag i osv, så därför blev jag så chockad, så stum, när hon gjorde såhär..

Idag var för överigt Filip blivit magsjuk, han kommer hem från jobb & då skiter lillan också ner sig tusen gånger och får feber.. Så jävla typiskt !:-( är verkligen en trött mamma ny, allt gråt, skrik, ja det är hemskt att säga det men nu när hon somnade för natten vid sju blev jag helt avslappnad, lycklig! Inte för jag vill slippa henne, men för jag vet att hon sover gott och allt skrik & kläng gör en helt galen tillslut!:-( jag är så orolig så jag får ont i magen, vill ju inte att hon ska må dåligt!:-( <3


Stora rummet

Publicerat: 2013-03-22 | 14:29:07 i

Inte färdigt än men ni får se ändå! Golvet ska bytas, det ska bli vitt golv :)


BVC

Publicerat: 2013-03-21 | 21:48:56 i

Det gick mindre bra på BVC kontrollen. Lillan skrek som, ja? Det går inte att beskriva! Hon va febrig & inte alla pigg på att någon annan skulle röra henne. Man ska ge bebisen två klossar som de ska slå hopa mot varandra, men Haley puttade bort dem. De ska ta en kloss från ens hand, det vägrade hon också! Till sist höll de ett snöre med en liten plopp på längst ner, liten som typ en popcorns kärna, den skulle de greppa med "pincett greppet" och den sket hon också i. Hon var totalt galen, jag kände inte igen henne, hon bara grät & tårarna spritade och hon skakade i hela kroppen! :'( de tyckte inte alls hon såg kry ut & därför skickades vi till byggnaden bredvid till labbet.

Väl på labbet skulle de ta hals prov och de va ju klart inte alls så ippskattat. De skulle sedan koppla en kiss påse på henne för att få urin men eftersom att Haley kissar själv på toalett & potta så gjorde vi så istället, & fångade upp det. Nu är proverna skickade på odling & svaret är kommet inom tio dagar. Det ör frågan om dethär viruset.. Vad heter det nu? Åhhhhhh.... Ja, jag kommer inte på det nu bara för det för jag är helt slut i huvudet. Rs? Så heter set nog. Rs-viruset.

Idag har dock lillan mått bra & ingen feber har hon haft! Så hoppas det håller i sig nu. Jag har som sagt inte bloggat så mycket för att en sjuk bebis kräver så Mycket tid & uppmärksamhet. <3 oh Gud ja, lägenheten! Jag får fota med mobilen för mitt sånt minneskort till kameran har gått sönder :/ ska försöka fixa det imorgon!<3 men ja.. Det är ju inte klart hör, men kan fota lite ändå :)

Mitt huvud är slut så ni får en bild på mig HIR jag känner mig just nu! Godnatt fina ni!!!<3 haha!


BVC

Publicerat: 2013-03-19 | 13:49:41 i

Idag blir det BVC! Jag är ledsen för att jag inte lagt in bilder på lägenheten & inte uppdaterat mycket över huvud taget men min snutta har varit sjuk från och till så jag här fått ägna all min tid åt henne när hon varit vaken & passat på att sova när hon sovit! Feber, förkylning, magsjuka, ja.. Massor med sånt skit :'(


Har det soft!

Publicerat: 2013-03-15 | 08:21:51 i

Chillar i soffan med Haley & Filip. Haley sover som en stock på pappas bröst & jag ligger under filten bredvid! Älsk börjar inte jobba förens kl 10 så sååå är deeeet :)

Visste ni en sak? Jag ska börja jobb inte denna fredagen men nästa :) :D så happy! Jag ska återkomma med mer information om det sen ;)


RSS 2.0