Ser ett program på trean

Programmet handlar om killar som känner sig som tjejer och tvärt om. Tjejerna räcker sina bröst med bindor osv för att de inte ska synas. & här sitter jag, född som tjej och hade gjort allt för att få deras bröst som de opererar bort! :( men är glad för deras skull.. TÄnk ändå vad sjukt det är. Dom med stora vill ha små, dom med små vill ha stora. Dom smala vill gå upp & de tjocka vill gå ner. Varför ör det så? Det kanske
Är ödet att vi ska se ut som Gud skapade oss? De vi fattas har vi kanske fått på ett eller annat sätt? I personligheten eller liknande? Vad tror ni?


Kommentarer
Postat av: Alex

Hej Sara! Först och främst...ett otroligt stort grattis till er för lilla otroligt söta Haley! Så lik dig hon är som liten! Jättekul att se! Kunde inte låta bli att kommentera ditt inlägg...och indirekt det senare inlägget också..det är precis de orden hon skulle vara överlycklig över att få höra om det kommer en dag då hon har något att berätta som just de saker du skrev. Har följt din blogg ett tag och du är så bra...ni är bra! Alla skitkommentarer du får av diverse anonyma är förmodligen bla ren och skär avundsjuka. keep up the good work, tjejen! Kram Alex (Transexuell har jag kommit fram till på senare år)) (tidigare Anna-Karin ...från receptionen på MAI, du vet)

2012-12-03 @ 21:54:41
Postat av: Jennie

Sööötnosar :)

2012-12-04 @ 01:41:44
URL: http://mackansflicka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback