På tåget

Haley har nu ÄBTLIGEN somnat. Hon hat varit vaken sen kvart över 4 inatt! Jäkla envisa unge! Det har gått hur bra som helst på resan. Anton sov på förra tåget och nu på detta sover Haley, perfektoooo! Känner i ögonen att det börjar dra, fy vad trött man är! Men inte så konstigt!

Vårt tåg var försenat till Stockholm så vi fick springa med vagnar väskor & ungar, tack snälla för folk som hjälper till. Första tåget var skit högt så typ omöjligt att få upp vagnen där. Detta tåget var bättre men det var som ett helt träningspass att lyfta in Skitet & samtidigt ha två ungar! Vi hade tur för det andra tåget mot Sundsvall var lite försenat pga städning så vi hann PRECIS med det! Cec höll på att få ett damp anfall i alla hissar & skit och det enda hon skrek var att vi kommer missa tåget. Men nej, vi hann ;)

Har precis ätit kycklingsallad med nötter, muuuums! Nej, nu ska jag ner & kissa, snart åkt i 7 timmar och en timme återstår. Sen blir det bussen till Cec mamma ännnnnntligen framme! Men, är stolt över mina barn, haha ja MINA barn, dom är så duktiga! Så fina tillsammans! Tänk att de sitter så fint på en så liten plats så länge, kunde inte gått bättre!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback