<3

Vill inte sova om kvällarna! Det är såååå drygt! Antingen är det den ena annars är det den andra! Haley sover inte alls på kvällarna så hon tappar massor med timmars sömn som hon annars brukar få, och självklart resulterar det i massa skrik och gnäll på dagarna! Det är så drygt nu känns helt hopplöst bara!


Kommentarer
Postat av: ida

sara! du måste fåsova. och Hailey med. du får bli lite mera hård! eller vad man ska säga!
där finns massor av metoder man kan prova. vi provade 5minuters metoden. googla och läs. den funkade lite grann på min dotter men sen blev hon sjuk och allt blev förstört.
så jag fortsatte en vardag med att vara trött.
för ca 2-3 veckor sedan bestämde jag mig gör att få sova.
så elwira fick sova i eget rum.första natten ar jag uppe tusen ggr. jag gick upp 1-2 gånger per natti 2 dagar. sen bröt jag det. la in fler saker i fotändan av hennes säng. la minst 3extra nappar och en vällingflaska! och idag får jag sova hela nätter. vill hon ha något på natten finns det i hennes säng. och innan min sambo åker till jobbet kl 05.30 så gör han en flaska välling och ställer in. så hon får en varm och fräsh välling när hon vaknar. jag hår upp kl 7.30 varje morgon. glad och utvilad. gnäller hon på nätterna sover jag vidare. (om det inte är något fel föddtås!)
för din egen skull, så måste fu fåsova. sådu kan fortsätta träna och må bra. och framförallt kunna vara en bra mamma till Haley!
kram på dej

2013-02-10 @ 10:31:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback